ASUS TUF F15 F506LH, laptop modern pe Bonfire Black

ASUS TUF F15 F506LH este un laptop pentru cei pasionați de jocuri întrucât are un Core i5 de tip H și GTX 1650 4GB. Are componentele necesare rulării oricărui joc la detalii minime spre medii, iar pentru a le rula la detalii maxime aveți nevoie de o placă video RTX din serii mai avansate și un procesor Core i7. Bineînțeles, pe acest laptop se poate pune până la 16GB RAM și nici nu cred că aveți nevoie de mai mult.
Laptopul arată perfect și merge excelent în cele mai multe situații, nici nu veți mai simți lipsa vechiului PC.

În primul rând nu costă mult, iar pentru cei interesați are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Prețurile laptopurilor și cele ale desktopurilor au început să se alinieze precum performanțele. Un procesor Core i5 de pe laptop nu e echivalent cu unul de pe desktop, dar diferențele sunt tot mai mici cu fiecare generație. Iar în privința plăcilor video, cei de la Nvidia au început să facă modele echivalente cu cele desktop, doar cu un consum mai redus de curent.

Procesorul Core i5 scoate un punctaj decent la Benchmark, iar eu zic că e suficient, adică nu aveți nevoie de un Core i7. Evident că există procesoare mai puternice cum ar fi Core i9 dar de multe ori nu aveți nevoie de atâtea nuclee și specificații avansate.
Hardul a fost înlocuit de un SSD la fel de generos și totul pornește mult mai rapid. Chiar și datele se transferă mai rapid, astfel că instalarea sistemului de operare va dura foarte puțin. Pe partea de memorie RAM acest model suportă maxim 32 giga DDR4 și are instalați 8 giga. Eu zic că are destulă memorie instalată și doar anumite jocuri vor cere 16GB.

Pentru achiziția lui ar fi că designul modern, costul de achiziție modic, performanțele bune în jocuri, tastatură iluminată de tip RGB, portabilitatea acceptabilă și că are o răcire eficientă.
Singurul lucru care poate că te va deranja la el ar fi mărimea ecranului (în caz că anterior ai folosit un monitor).

Nu vine cu OS și de aceea eu recomand Windows 10 instalat de pe o memorie USB 3.0 conectată la portul aferent. Deci, dacă vrei un laptop performant și bun la jocuri atunci acest ASUS TUF F15 F506LH ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa