Miele WWV 980 WPS, model premium cu clasa A

Cei de la Miele fac doar produse premium, iar maşina de spălat rufe Miele WWV 980 WPS nu face excepţie. Faţă de alte maşini de spălat se evidenţiază cu multe lucruri utile care vă vor ajuta să economisiţi resurse (timp, curent, apă, detergent) şi să aveţi haine curate ca noi cumpărate.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un brand recunoscut la nivel mondial. Producătorul Miele e unul german şi face doar produse de calitate care ţin foarte mult.


Păreri pro şi contra

Miele WWV 980 WPS face parte din seria W1, iar numele de cod este Passion.
Comparativ cu alte maşini are racord de apă caldă, conectivitate smart, TwinDos, recunoaştere automată a încărcăturii, Add Load, durată de viaţă de peste 20 ani şi altele.
Cu ajutorul unui racord suplimentar de apă, adică de apă caldă aparatul spală mai repede şi cu un consum mai mic de curent.
AddLoad e o caracteristică presupunând că se pot adăuga haine chiar dacă a început programul de spălare. Această caracteristică e întâlnită şi la alte branduri (la Samsung poartă numele de Add Wash).

Cu detergentul nu veţi avea prea multe bătăi de cap deoarece are TwinDos, adică detergentul lichid e distribuit inteligent.
În pachet sunt livrare 3 capsule, UltraPhase 1+2 şi voucher pentru 5 cartuşe Miele UltraPhase. După ce acestea se vor termina (şi vreţi să folosiţi tot detergent Miele) atunci aici găsiţi rezerve.
Cartuşele se introduc în compartimentul din partea dreaptă de sub uşa maşinii.

Eficienţa energetică e una bună. Clasa veche e A+++, iar cea nouă e A cu un consum de 49 kWh la 100 cicluri. De pe noua etichetă mai vedem şi nivelul de zgomot de 67 decibeli la centrifugare. La spălare are un nivel de zgomot de 46 decibeli.

Te-ar mai putea interesa