Miele WWR 860 PWS pentru cei ce vor calitate

Miele e un etalon în domeniul mașinilor de spălat, iar modelul Miele WWR 860 PWS e perfect pentru o familie formată din 4-5 persoane.
Dacă sunteți tentați să puneți că acesta e un aparat pentru moguli sau „boși” atunci aici greșiți. Modelul de față e pentru acele persoane care apreciază calitatea.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii acești primim un aparat care excelează la toate capitolele.
Din poza de alături puteți observa că are un panou de comandă minim. Asta deoarece are ecran touch.

Păreri pro și contra

Miele WWR 860 PWS din gama W1 vine cu mai multe lucruri pozitive printre care aș aminti:
Control avansat. Oferă posibilitatea controlării de pe telefon mobil sau de la panu de comandă tip touch. Prima facilitate e numită WifiConn@ct, iar a doua Control M Touch.
Dozare inteligentă. Cum ne-a obișnuit Miele, mașina de față are TwinDos precum și CapDosing. TwinDos (TDos) reprezintă o dozare a detergentului lichid la atingere. CapDosing reprezintă o dozare automată a detergentului de la Miele (care e sub forma unor capsule și care se introduc în compartimentul pentru balsam).
Eficiență energetică. Aparatul, pe lângă noua clasă clasa A, are detectare automată a încărcăturii și motor avansat de tip ProfiEco.
Adăugare rufe uitate. După începerea programului pot fi adăugare rufe prin intermediul AddLoad.
Călcare ușoară. Vine cu opțiune Precălcare pentru a reduce timpul de călcare a rufelor cu până la 50 procente.

Evident că lista de avantaje poate continua, dar ar trebui să menționez și o parte din dezavantaje precum prețul mare și că nu e un aparat 2 în 1. Nu e 2 în 1 deoarece nu are uscător, dar acest neajuns poate fi compensat prin achiziționarea unui uscător dedicat de la Miele sau a unei mașini de spălat cu uscător de la Miele.

Verdictul meu după această prezentare scurtă ar fi că aparatul își merită banii, fiind unul de îndelungă folosință. Prețul e ceva mai mare decât la alte branduri deoarece e realizat din materiale calitative, iar CTC-ul (controlul calității în fabrică) e superior.

Te-ar mai putea interesa