Miele TWB 140 WP, uscător de rufe de top cu A++

Uscătoarele de top sunt oferite de branduri cu experiență în domeniu și au specificații foarte bune, dar să nu uităm nici de tehnologii. Miele TWB 140 WP este un model care l-aș recomand deoarece are eficiență energetică superioară, dar și o capacitate de uscare generoasă. Dacă aveți o mașină de spălat cu capacitate de 7 kg, aveți nevoie de un uscător cu performanțe similare și consumul de energie trebuie să fie cât mai mic, deoarece veți folosi aparatul săptămânal. Chiar dacă are un preț ușor piperat, veți economisi bani la factura de energie, plus că acesta este un brand popular și apreciat de mulți clienți.

Acesta este unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand și voi nu sunteți obligați să alegeți pe cel de jos, poate că vă doriți unul cu capacitate de 8-9 kg care să se sorteze cu mașina de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design similar cu cel al unei mașini de spălat, doar că ușa nu este transparentă, dar și așa nu aveți ce să vedeți la interior. Panoul de control nu este complet mecanic, iar butonul pentru selectarea programelor se află în dreapta (sunt 12). În centru se află un touchscreen de pe care alegeți diverse funcții și se vede timpul rămas până la finalizarea programelor.

Ocupă destul de mult spațiu deoarece are o adâncime de peste 60 cm și oricum nu-l veți pune pe un hol, ci mai degrabă în dressing unde țineți și hainele. Încărcarea rufelor se face ușor deoarece are hublou du diametru generos – 48 cm.

Păreri pro și contra

Are un consum de energie per program scăzut – 1.7 kWh, de aceea vedem și acea clasă energetică A++. Se datorează în mare parte sistemului de uscare care folosește o pompă de căldură și nu este clasicul sistem de uscare prin condensare. Tehnologiile sunt numeroase: EcoDry (schimbător de căldură), PerfectDry (reglează durata programului în funcție de nivelul de umiditate din interior) și FragranceDos (rezultatele cu volum și miros plăcut).

Miele TWB 140 WP uscă rufele la temperaturi mai scăzute pentru a nu deteriora țesăturile, iar un uscător cu sistem prin condensare este un compromis. Oricum, prețurile acestor aparate a scăzut în ultimii ani deoarece a crescut cererea. Acesta este un ajutor important când nu aveți loc și timp pentru uscarea rufelor.

Te-ar mai putea interesa