Miele WWG 760 WPS, păreri model 9kg cu Wifi Conn@ct

Producătorul german Miele a scos pe piață încă un model de mașină de spălat rufe de calitate superioară – Miele WWG 760 WPS. Aceasta vine ca o alternativă mai ieftină la WSI 863 WCS, diferența dintre acestea putând fi văzută aici.
Încă de la început trebuie să scriu că e un model premium, lucru reflectat în preț și dotări.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că arată precum restul modelelor de la acest producător.
Comparativ cu alte modele (mă refer cu cele de la alți producători) acesta are facilitate smart, are o durată medie de utilizare de 20 ani și multe lucruri care justifică prețul mai mare.

Aparatul Miele WWG 760 WPS vine cu o multitudine de facilități utile, printre acestea numărându-se detectarea încărcăturii. motorul ProfiEco și distribuirea eficientă a detergentului lichid (TwinDos).
Caracteristica presupunând detectarea automată a încărcăturii e utilă atunci când doriți să spălați o cantitate mai mică de rufe. Cantitatea maximă fiind de 9 kilograme.
Unul dintre cele mai importante lucruri cu care e dotat acest aparat e clasa A de eficiență energetică. În felul acesta aparatul consumă undeva la 49 kWh la 100 spălări. E o eficiență deosebită întrucât pe piață nu am văzut prea multe modele cu așa ceva.
Detergentul lichid este distribuit într-o manieră eficientă, așa încât să se facă economie și spălarea să se realizeze cât mai bine.
Aparatul e unul care e smart, adică poate fi controlat de pe un telefon mobil. Această facilitate e numită Wifi Conn@ct.

Singurul dezavantaj al acestui aparat e că are un preț cam mare, dar reflectă dotările și fiabilitatea.

Pe ansamblu, recomand mașina Miele WWG 760 WPS celor care vor un aparat ușor de folosit, economic și cu multă tehnologie utilă.

Te-ar mai putea interesa