Miele WWD 660 WCS, mașină de spălat rufe cu motor ProfiEco

Mașina de spălat rufe din imaginea de mai jos este un model care se adresează familiilor mai numeroase deoarece are capacitatea de 8 kg și o capacitate de stoarcere satisfăcătoare. Să nu mai zic de clasa de eficiență energetică A, aceasta fiind cea mai bună de pe piață. Modelul acesta se numește Miele WWD 660 WCS și este unul dintre modelele de top ale acestui brand care promit calitate, fiabilitate și rezultate foarte bune.

Alți producători fără și uscător încorporat în acest preț doar că fiabilitatea nu este aceeași. Eu aș recomanda un uscător clasic deoarece folosește pompă de căldură, adică consumul de energie este destul de scăzut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Spre deosebire de mașinile de spălat clasice, aceasta are un sistem de distribuire a detergentului lichid ceva mai special, adică este unul automat și utilizatorul trebuie să asigure că este alimentat corespunzător.

Funcții precum start întârziat și AddLoad sunt destul de populare și le vedem chiar și pe acest model astfel încât voi să puteți spăla rufele cum vă convine sau chiar să adăugați altele în plus la începutul programului. Mai sunt și alte programe sau funcții pentru a ușura ziua, acestea putând fi setate de pe panoul de control al mașinii sau din aplicație.

Programele sunt ajutate automat funcție de cantitatea de rufe astfel se economisesc resurse și programe au o durată corespunzătoare.

În acest preț e și normal să fie un aparat Smart adică controlabil de la distanță, producătorul oferind o aplicație mobilă cu numeroase opțiuni.

Concluzie

O mașină de spălat fiabilă este și o mașină cu dimensiuni ceva mai generoase adică cu adâncime de peste 60 cm. E și normal ca în acest buget să ofere cele mai bune clase de eficiență A la energie și B la centrifugare, iar acestea depind de specificațiile sale tehnice. Miele WWD 660 WCS reușește să impresioneze și e bine să consultați toată gama disponibilă de la acest brand, poate că găsiți un model mai bun decât cel de sus, însă nu sunt foarte multe iar disponibilitatea este limitată (cum este și Miele WSD 123 WCS).

Te-ar mai putea interesa