Miele WSD 123 WCS, mașină premium cu clasa A

Mașina de spălat Miele WSD 123 WCS este una care intră în categoria premium pentru persoanele care vor să spele rufele a trei-patru persoane. Caracterul premium al acestui model se vede de pe urma faptului că eficiența energetică este A,că are o utilizare ușoară și o multitudine de dotări utile.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi » care este peste medie, însă e unul justificat din moment ce producătorul este unul german, iar aparatul are multe lucruri utile incluse. Printre aceste lucruri aș menționa recunoașterea automată a încărcăturii și CapDosing.

Pro: Printre lucrurile avantajoase ale acestui model aș aminti operarea foarte ușoară a panoului de comandă deoarece eu unul touch. Denumirea acestuia este DirectSensor și presupune operarea simplă cu vârful degetelor.
Motorul e unul de generație nouă numit ProfiEco și se diferențiază față de altele prin faptul că este economic, puternic și fără uzură. Prin „altele” mă refer la motoarele din anii trecuți care nu erau de tip invertor.
Acest model face parte din seria w1 și beneficiază de o fiabilitate extremă. Producătorul se laudă că aparatul a fost testat așa încât să reziste 20 de ani.
Dacă spălarea a început, dar dumneavoastră v-ați amintit că nu ați spus o haină atunci puteți utiliza caracteristica AddLoad.
Mașinile celor de la Miele se diferențiază față de altele prin prezența CapDosing. acest lucru presupune distribuirea detergentului într-un mod perfect. Evident că trebuie folosit un detergent special.
Contra: Modelul e unul smart, lucru care înseamnă că nu puteți utiliza telefonul pe post de telecomandă. Un alt dezavantaj ar fi prețul mare, dar care este justificat dacă e să ne uităm la calitatea materialelor folosite și la durata de 20 de ani de utilizare.

Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci o puteți găsi în modelul de la Haier – HWD100-B14959U1-S. Acesta are funcție uscare și wi-fi.

Per ansamblu acest aparat își merită banii, iar eu sunt curios de motivele care v-au făcut să îl alegeți. Lăsați părerea dumneavoastră în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa