Bosch WAL28PH1BY, mașina de spălat rufe cu HomeConnect

Din câte observ sunt aparate electrocasnice care pot fi controlate de la distanță și nu printr-o telecomandă, ci prin intermediul unei aplicații mobile instalate pe smartphone. În cazul mașinii de joc este vorba de HomeConnect care este valabilă și pentru alte aparate de la acest brand. Modelul prezentat este Bosch WAL28PH1BY și față de restul, acesta are și specificații foarte bune. Aș putea spune că este genul de mașină de spălat căruia nu ai ce să-i reproșezi și s-ar putea să vă placă.

Evident că nu se adresează oricui pentru că re un preț ceva mai mare decât altele, însă aș putea spune că este justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Vorbim de un model clasic fără construcție compactă, adică vorbim de o adâncime de 59 cm. Nici nu aș recomanda variante Slim datorită performanțelor inferioare, însă și eficiența energetică este inferioară. La modelul de sus vorbim de o clasă C, adică de un consum de numai 67 kWh la 100 de spălări. Cam atât și veți consuma pe an, însă anumiți parametrii se schimbă în cazul altor programe.

Performanțele mașinii sunt date de dotările sale, dar și de dimensiuni, astfel că poate spăla și stoarce până la 10 kg de rufe cu o capacitate de centrifugare maximă de 1400 RPM.

După cum se poate vedea are un motor modern numit EcoSilence Drive, adică nivelul de zgomot va fi mai redus decât în cazul altor modele. Sunt foarte puține mașini de spălat de la acest brand care nu îl au pentru că acesta oferă soluții mai de top (cum este Bosch WAX32MH2BY), adică nu țintește segmentul de jos.

Poate că vă depășește bugetul, însă dacă nu vreți să fiți dezamăgiți, atunci alegeți un brand nou cu experiență și care oferă numai soluții vine dotate. Oricum, nu vorbim de un aparat care va fi folosit numai câțiva ani, ci vorbim de o investiție pe viitor în special dacă este și una eficientă.

Concluzie

Bosch WAL28PH1BY vine și cu dotări speciale (tehnologii moderne), care fac diferența între un model clasic și unul mai avansat. Câteva dintre ele ar fi: i-DOS (economisire detergent), ActiveWater, HomeConnect și VarioDrum (mai puține cute).

Te-ar mai putea interesa