Miele WTR 860 WPM, mașină de spălat și uscător de rufe – 2 în 1

Miele WTR 860 WPM este una dintre puținele mașini de spălat rufe de la acest brand care oferă și un uscător incorporat. Evident că performanțele acestuia sunt mai mici adică nu poate usca la fel de mult cât poate spăla. Însă un program complet, spălare și uscare, poate fi de ajuns pentru multe situații. Poate că nici nu veți usca mult cu el, adică pe timp de vară poate că nici nu-l veți folosi. Aparatul arată foarte bine și se poate vedea din imaginea de jos, care este una doar de prezentare, el arătând mult mai bine în realitate.

Panoul de control este mult diferit de cel văzut pe modelele standard, adică avem o interacțiune mai avansată și cu un meniu nou și intuitiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un model bine dotat și eficient nu poate fi și foarte compact, adică dimensiunile sunt ceva mai mari și mă refer strict la adâncimea sa. Atunci când vă doriți o mașină de spălat eficientă, trebuie să vă luați gândul că va fi îngustă, deoarece modelele cele mai eficiente sunt cele mari (adâncime peste 60 cm).

După cum am menționat sus, vorbim de un aparat de top care poate să facă mai mult decât altele, dar să nu neglijăm faptul că este vorba de un brand foarte popular. Nu oricine își permite un astfel de aparat, însă dacă vă doriți să funcționeze perfect mai mulți ani, acesta poate fi alegerea ideală. Miele este destul de cunoscut pentru aparatele sale, adică vorbim de o durată de funcționare mult mai mare.

Probabil singurul minus al acestor mașini 2 în 1 este acela că uscare se face cu condensare, însă tot vorbim de o clasă energetică bună – D.

Concluzie

Nu oricine își permite un astfel de aparat însă atunci când ne dorim un aparat fiabil, căruia să nu-i putem reproșa nimic, atunci trebuie să fim dispuși să cheltuim mai mult decât stabilit. Miele WTR 860 WPM oferă cele mai bune tehnologii (unele sunt prezente și pe Miele WSI 863 WCS) și care sunt foarte utile: CapDosing, TwinDos, Anti-pete, MultiLingua, ProfiEco etc. VOrbim de un aparat Smart care oferă mai multe opțiune odată ce instalați aplicația pe telefonul mobil.

Te-ar mai putea interesa