Miele WSF 363 WCS, mașină 8kg cu clasa A

Mașina de spălat rufe Miele WSF 363 WCS e una de 8 kilograme așa încât să se dovedească suficientă pentru o familie formată din 3-4 persoane. Eficiența energetică a acestui electrocasnic e una deosebită, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 47 kWh la 100 spălări.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Pentru operare cât mai ușoară a acestui model trebuie să știți că vine cu facilități precum DirectSensor și Miele@home. Primul lucru presupune o operare simplă cu vârful degetelor, iar al doilea lucru presupune că aparatul are wi-fi așa încât să poată fi comandat de pe un telefon mobil sau ceva asemănător.

Pro: Durabilitatea acestui aparat un extremă, Miele lăudându-se că aparatul o să țină vreo 20 de ani.
Pe partea de confort are AddLoad și Miele@home. Primul lucru presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă ciclul de spălare a început, iar al doilea lucru înseamnă că aparatul poate fi controlat de pe un telefon sau poate comunica cu un uscător de la același producător.
Eficiență energetică deosebită eu una datorată motorului invertor (numit ProfiEco) și faptului că are recunoaștere automată a încărcăturii.
Printre numeroasele programe de spălare, acesta are Express 20, program pentru haine din lână, pentru cămăși, pentru haine de culoare închisă. 

Contra: Costul de achiziție e unul ușor mai mare decât în cazul altor modele, dar acest lucru e unul justificat de multitudinea de facilități utile integrate.

Per ansamblu, recomand acest model celor interesați de ceva calitativ de la un producător de top din Germania. vă asigur că  pe acești bani nu o să găsiți ceva mai bun.

Dacă vă interesează un uscător atunci sunt de părere că se va potrivi foarte bine cu uscătorul Miele TSC 563 WP.

Te-ar mai putea interesa