Haier HWD100-B14959U1-S, păreri model cu funcție uscare

Haier HWD100-B14959U1-S este o mașină de spălat rufe în funcție de uscare și clasa A de eficiență energetică. Datorită capacității de 10 kg acest model poate spăla pentru o familie de 4-6 persoane. Trebuie să precizez încă de la început că e vorba despre un model smart echipat cu conectivitate wifi.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model premium cu cele mai importante dotări existente pe piață. Nu doar că arată futuristic, dar are și integrate multe facilități utile. Aș menționa cântărirea automată (Auto Weight) care are rol de cântărire a rufelor și de ajustare a duratei ciclului de spălare. În felul acesta se economisește timp și apă.

Pro: Vine cu o multitudine de facilități utile iar cele mai importante le voi descrie în rândurile care urmează.
Ca cazul oricărei mașini Haier și aceasta are ABT, Adică o caracteristică care presupune că suprafețele sensibile sunt tratate cu ioni de zinc. În felul acesta sunt eliminate bacteriile în proporție de 99 procente.
Ușa aparatului este una de dimensiuni mai mari, fiind vorba despre hublou de 36 cm.
La construcția acestui electrocasnic sunt folosite materiale de calitate, un exemplu ar fi cuva din inox.
Are clasa de eficiență energetică, consumul electric la 100 spălări fiind de 52 kWh.

Contra: Din păcate nu ai un model slim, dimensiunile acestuia fiind de 53 x 60 x 85 axlxî cm.

Modelul acesta se va dovedi foarte bun pentru cei cu o familie numeroasă, iar dacă vreți ceva similar ca dotări atunci recomand Haier HWD100-B14979-S.

Sunt curios dacă un astfel de model ar fi suficient pentru dvs sau dacă alegeți altenrativa. Referitor la alternativă trebuie să știți că le-am pus cap la cap în această comparație și nu văd diferențe majore pe partea de caracteristici, în afară de faptul că HWD100-B14959U1-S are wi-fi. O altă diferență pare a fi pe partea de design.

Lăsați părerea dvs alături.

Te-ar mai putea interesa