Miele WS 613 WCS, model compact cu încărcare verticală

Miele WS 613 WCS e pentru acele persoane care vor o mașină de spălat compactă, dar cu dotări premium. În acest fel avem un aparat cu detectare automată a cantității, clasa C de eficiență energetică și care are grijă de țesăturile delicate.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic de la un producător premium din Germania.
Din imaginea de alături se poate observa că are un design minim și care diferă de cel al mașinilor normale de la acest producător.

Păreri pro și contra

Aparatul Miele WS 613 WCS e unul cu clasa C care corespunde unui consum energetic de 55 kWh la 100 cicluri. Pe eticheta energetică ne e menționat și nivelul de zgomot de 70 decibeli.
Există câteva motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model iar cele mai importante sunt următoarele:

  • Consum redus de electricitate dovedit prin clasa C de eficiență energetică.
  • E un aparat sigur în sensul că are sistem Watercontrol (WCS) și garanție protecție apă de 2o ani.
  • Are recunoaștere automată a încărcăturii. Acest lucru face ca aparatul să aibă un consum redus de resurse.
  • Ocupă puțin spațiu deoarece ușa e poziționată superior, iar dimensiunile sunt de 60x46x90 axlxî cm.

Din păcate capacitatea de încărcare nu e așa de mare, iar dacă vreți ceva mai mare atunci trebuie să vă orientați înspre un mode clasic de 8 kg precum Miele WWD 320 WPS LW. Se poate vedea aici o comparație între aceste două modele.
Nu are nici facilități smart, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece multe persoane nu sunt interesate de astfel de caracteristici.

Verdictul meu e că acest aparat e pentru acele persoane interesate de un produs premium pentru acasă. Se va vedea diferența dintre un model mai ieftin și acesta.

Te-ar mai putea interesa