Miele WWD 320 WPS LW, mașină premium cu clasa A

Producătorul german Miele a scos la vânzare o nouă mașină de spălat premium – Miele WWD 320 WPS LW. Are o capacitate de 8 kg așa încât să fie optimă pentru o familie cu până în 4 membri.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al consumului de resurse (în sensul că are un consum mic).


Păreri pro și contra

Miele WWD 320 WPS LW are clasa A datorită unui consum de 0,84 kWh în program standard. Consumul anual fiind de 156 kWh.
printre cele 12 programe are program rapid și eco. Cel rapid durează 20 minute, iar cel eco e de 3 ore sau 39 minute.

Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 64x60x85 axlxî cm. Ușa are niște dimensiuni bune de 48 cm așa încât să puteți pune ușor haine la spălat.

În titlu scriam că e un model premium, iar acest lucru se datorează numelui (miele), că are detectare automată a cantității, sistem de protecție WPS (împotriva scurgerilor de apă), autodozare și altele.
Sistemul Watercontrol (WCS) e unul foarte interesant și nu știu ca alt producător să aibă așa ceva. Utilitatea acestuia se va vedea în timp deoarece durata medie de exploatare a unui astfel de aparat e de peste 15 ani.

Dacă vreți ceva cu o capacitate mai mare atunci aici găsiți câteva modele, iar dacă vă interesează ceva cu facilități smart atunci trebuie să vă orientați înspre modele Miele cu Wifi Conn@ct.

Per ansamblu acest mode nu e neaparat pentru cei „cu bani”, ci pentru cineva interesat de un produs de calitate. Trebuie să subliniez faptul că durata de utilizare a unui astfel de produs e de 15 ani (poate și mai mult), iar banii o să vi-i recuperați pe parcursul utilizării sale.

Te-ar mai putea interesa