Miele TWF 640 WP, uscător de rufe avansat cu capacitate de încărcare mare

Uscătorul de rufe din imagine este modelul Miele TWF 640 WP care poate fi încărcat cu o capacitate maximă de 8 kg. Unele programe suportă cantități inferioare de rufe pentru că oferă un tratament diferit din diverse motive (durată mai scurtă de uscare, țesătură diferită etc). Acest brand oferă cele mai scumpe modele pe piață deoarece dorește să ofere cele mai bune aparate de pe piață și se concentrează pe calitate. Dacă nu ați mai avut vreun aparat de la acest brand și nu mai vreți să faceți alegeri greșite, optați pentru acest model.

Poate că nu este un uscător foarte accesibil, dar oferă exact ce aveți nevoie și se potrivește alături de mașina de spălat (dacă are performanțe similare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie este mai scăzut la variantele cu pompă de căldură și mai mare la cele cu condensare. Nici nu cred că acest brand oferă soluții cu condensare pentru că este o tehnologie destul de veche, pot fi variante cu uscare hibridă (se folosesc ambele). Oricum, viitorul aparține aparatelor cu consum mic, chiar dacă au prețuri mai piperate. Nu poate fi la fel de compact ca și altele, dar oricum va fi pus în dressing sau lângă mașina de spălat, unde aveți spațiu generos.

Păreri pro și contra

Pe lângă programele de spălare numeroase, oferă și destul de multe funcții care vă pot fi de folos. SĂ nu uităm de tehnologii sau dotări speciale: Eco Dry (consum redus de energie datorită schimbătorului de căldură), filtru pentru schimbătorul de căldură (nu mai este necesară întreținerea), panou de control este emailat (rezistent la zgârieturi), durată de viață mare și altele. Cu alte cuvinte, dacă vă doriți care să-l folosiți mulți ani, acesta poate fi acela. Puteți alege și mașina de spălat rufe tot de la acest brand și nu aveți de ce să regretați alegerea făcută.

Miele TWF 640 WP e doar unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand și dacă nu vă convine ceva, puteți alege alt model. Mă refer la faptul că poate altele pot avea prețuri mai atractive, performanțe mai mari sau dotări mai avansate.

Te-ar mai putea interesa