Miele TWJ 660 WP, model 9kg cu pompă de căldură

Miele TWJ 660 WP face parte din categoria uscătoarelor premium deoarece are pompă de căldură, conectivitate smart și alte lucruri utile.
De la început trebuie să scriu că e mult superior unui model incorporat în mașina de spălat sau unuia fără pompă de căldură. Asta deoarece are o eficiență energetică sporită, mai multe funcții și programe.
Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine, vine de la un producător german și economisește resurse.
Din imaginea de alături se poate observa că are un design caracteristic al aparatelor de acest gen de la Miele.

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu clasa A+++ (vechea clasă), iar consumul energetic e de 193 kWh pe an. Acest lucru e trecut pe eticheta energetică a produsului Miele TWJ 660 WP, iar pe aceasta e trecut și nivelul de zgomot maxim de 64 decibeli.
Aparatul Miele TWJ 660 WP face parte din seria T1 și poate usca o încărcătură de 1-9kg. În acest fel e numai bun pentru o familie de 3-4 persoane care vrea să aibă haine gata de purtat.
Partea smart e foarte avansată deoarece are în componență Miele@home și Wash2Dry. Prima facilitate presupune că vă puteți conecta la aparat prin telefon pentru a obține opțiuni suplimentare, iar al doilea lucru presupune că aparatul se conectează a mașina de spălat pentru a folosi același program (lucrul acesta e valabil pentru mașinile de la Miele).

Există mai multe motive pentru achiziția produsului, dar cele mai importante sunt:
1. Conectivitatea smart foarte avansată. Se poate controla de pe un smartphone.
2. Consumul redus de electricitate și timp redus de uscare. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că are pompă de căldură, motor ProfiEco (cu invertor) și tehnologie EcoDry (presupune că pe lângă schimbătorul de căldură are li sistem de filtrare bun).
3. Are programe de uscare variate pentru diferite grade de uscare și diferite țesături.
4. Rezultatul uscării e perfect datorită PerfectDry. Acest lucru presupune că aparatul detectează cum e apa și modifică procesul de uscare.

Te-ar mai putea interesa