Samsung DV80TA020TT/LE, uscător clasa A++

Samsung DV80TA020TT/LE e un uscător de rufe cu clasa A++ de eficienţă energetică în cazul în care doriţi să uscaţi o cantitate mare de rufe (8kg). Este un model cu pompă de căldură aşa încât economiile de curent să fie maxime, iar consumul energetic anual e de 235 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are dimensiuni normale de 60x85x60 lxîxa şi e realizat din materiale de calitate. De exemplu avem cuvă din oţel.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung DV80TA020TT/LE vine cu o multitudine de opţiuni utile printre care aş aminti Wrinkle Prevent (prevenirea formării de cute), Optimal Dry şi program rapid de 35 minute (Quick Dry).
O caracteristică împrumutată de la aparatele frigorifice e cea de uşi reversibile. În felul acesta aparatul poate avea reglată uşa să se deschidă în ce parte doriţi.
Întreţinerea nu e deloc complicată datorită filtrului 2 în 1. Acesta e uşor de curăţat şi are rol de în a ajuta aparatul să aibă performanţe bune la uscare. De asemenea datorită acestui filtru avem şi o eficienţă energetică bună.
Dacă vreţi să uscaţi rapid o cantitate mică de rufe (de exemplu 1kg) atunci o să vă vină în ajutor opţiunea Quick Dry 35 minute.
Pentru uscare inteligentă acest model are Optimal Dry care presupune că aparatul are senzori de umiditate şi temperatură care ajustează timpul de uscare.
Nu e un aparat prea gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 65 decibeli.
Aparatul de faţă vine cu un număr de 14 programe şi are 3 trepte de uscare. În acest fel pentru fiecare tip de ţesătură avem câte un program.

Un astfel de aparat e pentru persoanele interesate de un aparat care să le uşureze viaţa şi să ajute la uscarea rapidă a rufelor. Cu aparatul acest puteţi avea haine gate de purtat în 35 minute cu programul rapid (Quick Dry).

Te-ar mai putea interesa