Miele TSL 783 WP, uscător de rufe cu clasă A+++

Miele TSL 783 WP este unul dintre cele mai eficiente uscătoare de pe piață, dar și restul dotărilor sunt impresionante. Vorbim de o capacitate de încărcare similară cu cea a unei mașini de spălat, astfel că ambele aparate pot fi puse în aceeași cameră și suprapuse dacă aveți un kit de suprapunere (mutați mai ușor rufele dintr-un aparat în altul). Față de produsele altor branduri, acestea au fost testate și oferă o durată de funcționare mult mi mare decât a altor branduri, de aceea și prețurile sunt ceva mai mari. Deci este fiabil și eficient, motiv pentru care ar trebuie să vă pună pe gânduri acest aspect care îl consider foarte important.

Designul este unul destul de clasic cu unele diferențe, adică are ușă transparentă, afișaj digital pe mijloc, acces ușor la filtru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă nu veți alege pe acesta din anumite motive (preț), sunt și soluții mai accesibile de la acest brand (cum ar fi Miele TSF 763 WP) și cu eficiență energetică apropiată și dotări cam la fel de bune. Trebuie să știți că prețurile sunt de cele mai multe ori justificate și acesta nu are atâtea recenzii ca altele deoarece nu sunt mulți cei care și l-au permis. Însă un lucru e cert, nu va dezamăgi și este o investiție bună pe termen lung. Sunt numeroase motive pentru care l-aș recomanda:

  • Datorită tehnologiei EcoDry programele sunt mai scurte și scade și consumul destul de mult.
  • Condensul nu este colectat într-un recipient ci aveți un furtun care îl puteți conecta la canalizare sau îl puneți direct în chiuvetă.
  • Funcția AddLoad nu lipsește nici de la acest aparat și este ideală pentru articole uitate și care trebuie spălate.
  • Se bucură de cea mai bună eficiență energetică de pe piață, că doar se folosește de pompă de căldură și de un motor ProfiEco foarte eficient.

Concluzie

Miele TSL 783 WP are un sistem de colectarea a scamelor și de uscare la temperaturi scăzute astfel încât că hainele vor fi ca noi.

Te-ar mai putea interesa