Miele TSF 763 WP, uscător de rufe cu DryCare 40

Uscătorul de rufe Miele TSF 763 WP face parte din segmentul de top motiv pentru care nu prea ai cu ce să-l comparați. Astfel de uscătoare nu sunt atât de numeroase și au dotări ceva mai bune care sunt apreciate doar de cunoscători. Sunt utilizatori care se mulțumesc cu un uscător mai simplu, poate că și de la un alt brand, însă fiabilitatea o poate oferi doar un brand cu multă experiență și care se respectă. Cu alte cuvinte, aparatele acestui brand au o durată de funcționare mai mare și nu veți întâmpina probleme cu ele prea devreme ca să umblați pe la service-uri.

Arată precum o mașină de spălat, doar că sunt câteva diferențe atât la exterior cât și la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de modelele de buget, aceasta se laudă că are: uscă aproape orice articol la 40 grade (DryCare 40), uscare rapidă cu eficiență maximă (EcoSpeed), comutare rapidă între două parfumuri (Fragrance Dos), economisire energie (EcoDry), compatibilitate cu Alexa prin Miele@Home.

Producătorul garantează că motorul are o durată de funcționare nu de 3000 ore cum vedem la multe mașini, ci de 10000 de ore: Aceasta presupune că va funcționa fără probleme circa 20 de ani. Ținând cont că vorbi mde cea mai bună eficiență energetică pentru acest tip de aparat – Clasa A+++, veți recupera ușor o bună parte din banii cheltuiți pe acest aparat.

Cu alte cuvinte, reprezintă o investiție bună și la fel se prezintă și restul aparatelor de la acest brand. Cu alte cuvinte, nu veți plăti doar pentru dotări mai noi și folositoare, ci și pentru fiabilitate. Chiar dacă nu aveți mult spațiu pentru acesta, optați pentru kituri de suprapunere universale.

Concluzie

Miele TSF 763 WP impresionează la toate capitolele și nu este singurul model care l-aș recomanda. Un model care seamănă destul de mult cu cel de sus, dar care costă mai puțin pentru că nu are chiar aceleași dotări este Miele TSC 563 WP. Voi decideți care vi s-ar potrivi cel mai mult, însă trebuie să știți că prețurile sunt justificate de cele mai multe ori.

Te-ar mai putea interesa