Miele TSJ 663 WP, uscător la superlativ

Miele TSJ 663 WP e un uscător pentru o familie formată din 4-6 persoane deoarece are o capacitate de 9kg. Încă de la început trebuie să scriu că e un model premium întrucât are o multitudine de dotări care ne ajută la o uscare eficientă energetic și din punct de vedere al timpului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care arată bine și consumă puțin curent. Trebuie subliniat că vine de la un producător german așa încât avem garanția calității.

Păreri pro și contra

Pe piață există și alte modele de uscătoare care sunt la jumătatea prețului acestuia, dar există câteva motive pentru care Miele TSJ 663 WP Eco e superior:

  • Consumul energetic e mic. În program standard are consum de 1,63 kWh așa încât îi e atribuită clasa A+++ de eficiență energetică (e vorba despre vechea clasă). Această valoare e obținută datorită faptului că are pompă de căldură. Ca o paranteză, consumul anual e de 193 kWh.
  • Poate fi controlat și supravegheat de pe un telefon întrucât are wi-fi. Facilitatea aceasta poartă numele de WiFiConn@ct, fiind întâlnită și la alte produse Miele.
  • Aparat care nu necesită întreținere sau e foarte ușor de întreținut deoarece schimbătorul de căldură e protejat printr-un filtru. Trebuie să adaug faptul că are și filtru de scame ușor de scos (e la ușa aparatului).
  • Are construcție solidă. Nemții s-au gândit la toate întrucât chiar și panoul frontal e unul solid cu strat protector emailat. În felul acesta e rezistent la zgârieturi și coroziune.
    Producătorul menționează un control al calității amănunțit așa încât produsul să aibă o durată de viață mare.

Are câteva lucruri împrumutate de la mașinile de spălat, iar cel mai important e AddLoad care presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă aparatul a început procesul de uscare.
Dacă aveți o mașină de la același producător (precum acest model Miele) atunci acestea for funcționa mână în mână prin intermediul Wash2Dry, dar asta permite parcurgerea unor pași (aparatele trebuie să fie înregistrate în rețeaua internă).

Te-ar mai putea interesa