Miele TSD 363 WP, uscător de rufe excelent

Uscătorul Miele TSD 363 WP este unul de ultimă generația datorită tehnologiilor incorporate și mă refer în special la următoarele: WiFi, EcoDry, FragranceDos și Perfect Dry. Acestea ușurează interacțiunea cu aparatul, reduc consumul de energie pe durata programului, rufele au un parfum plăcut și uscarea se face cu ajutorul senzorilor care detectează nivelul de umiditate din rufe. Deci sunt foarte utile și acesta nu putea fi un model accesibil. Ocupă la fel de mult spațiu cât o mașină de spălat (poate chiar mai mult) deoarece are o adâncime de 64 cm și lățime tot de 60 cm. Designul e plăcut deoarece panoul de control iasă ușor în evidență, ușa e suficient de lată pentru a introduce rufele cu ușurință în uscător și este transparentă ca la mașinile de spălat.

Dacă vi se pare prea scump atunci vă recomand o altă sursă de finanțare (rate) ori un uscător mai accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Uscătoarele sunt doar cu încărcare frontală și doar la mașinile de spălat, designul poate fi mult diferit (la cele care se încarcă prin partea de sus). Are caracteristici tehnice destul de bune: capacitate de uscare de 8 kg, clasă energetică A++ și ecran LED pe panoul de control. Are o clasă de eficiență atât de bună deoarece folosește o pompă de căldură pentru uscare. Puteți observa destul de ușor că uscătoarele ieftine au clasă energetică B, uscare prin condensare și consumul ceva mai mare. E foarte important ca aparatul să consume puțină energie dacă îl veți folosi des, iar în timp veți recupera banii învestiți.

Pe partea de funcții și siguranță are funcții interesante, chiar și AddLoad. Poate că alte uscătoare oferă mai multe funcții, însă acesta are tehnologii destul de avansate care ajută la obținerea unor rezultate mai bune.

Plusuri: are multe programe, capacitate de uscare mare, consum redus de energie, rezultate excelente etc.
Minusuri: nu oricine și-l poate achiziționa.

Miele TSD 363 WP este un aparat care e de mare ajutor pentru cei care spală destul de des și nu au timp sau spațiu pentru rufele umede. Dacă nu vă plac brandurile clasice care oferă soluții îndoielnice, alegeți unul de top care este cunoscut la nivel internațional cum e și acesta.