Bosch WTH85202BY, uscător de rufe cu tehnologia AutoDry

Bosch WTH85202BY este un uscător de rufe cu încărcare frontală pentru cei interesați de a usca rufe eficient și fără a distruge țesăturile. În acest sens aparatul e dotat cu multiple programe așa încât să se poată spăla o paletă largă de țesături. Un uscător nu e un lux, ci o necesitate atunci când nu stai la curte și vrei să pui rufele la uscat. În plus, economisești timp și spațiu dacă alegeți să suprapuneți mașina de spălat peste uscător. Nu trebuie să fie un kit anume, ci doar unul universal și aparatele pot fi puse într-o debara/dressing dacă nu aveți alt loc pentru ele.

Din imaginea de alături poți vedea cât de bine arată, dar oricum nu cred că îl veți alege pentru felul cum arată ci mai degrabă pentru performanțele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 7 kilograme te va ajuta să poți usca o cantitate mare de rufe, iar nivelul de zgomot e unul scăzut așa încât să nu-ți deranjezi vecinii. Este un model cu AutoDry, iar acest lucru presupune că este măsurat nivelul de umiditate și ajustează durata programului. Tamburul are o formă unică pentru uscare uniformă și delicată, adică țesăturile nu vor avea de suferit. Este echipat cu filtru EasyClean pentru ca întreținerea aparatului să fie cât mai simplă. Panoul de control este bine organizat și afișajul digital îl găsim în dreapta, iar pictogramele sunt foarte utile și informații despre ele veți găsi în manualul său.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, tehnologia AutoDry, că are un consum redus de curent (clasa A++ de eficiență energetică) și că poate usca o capacitate mare de rufe.
Contra achiziției nu ar fi ceva.

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine și să poată usca multe rufe într-un timp scurt și cu resurse minime atunci acest model Bosch WTH85202BY ar fi recomandarea mea. Acest producător oferă numeroase uscătoare similare și toate sunt modele bine echipate, motiv pentru care nu pot fi foarte accesibile. Cu alte cuvinte, Bosch dorește să ofere soluții pentru clienți mai pretențioși.

Te-ar mai putea interesa