Miele TSC 223 WP, uscător de rufe cu PerfectDry și Softcare drum

Uscătorul de rufe din imaginea de jos arată diferit de restul și mă refer la ușa sa care nu este transparentă cum vedem la foarte multe modele. Miele TSC 223 WP este modelul din imaginea de prezentare de mai jos și se poate observa că are un panou de control diferit, dar nu cred că veți întâmpina dificultăți. Merită să alegeți produse de la AEG deoarece vorbim de fiabilitate, performanță și eficiență. Aveți nevoie de un uscător atât de mare, adică cu capacitate de încărcare de 8 kg, dacă mașina de spălare are 8-9 kg. Astfel veți transfera ușor rufele dintr-un aparat în altul.

Voi alegeți cum le montați, însă sunt kituri de suprapunere universale care vă poate ajuta să câștigați spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătoarele cu pompă de căldură reprezintă cea mai eficientă soluție deoarece programele se folosesc de temperaturi mult mai scăzute și țesăturile nu sunt uscate în exces. Cele mai multe uscătoare performante au senzor de umiditate care monitorizează constant programele astfel în cât să fie potrivite ca durată, iar când rufele sunt uscate, programul să ajungă la final.

Cuva mașinii de spălat prezintă niște forme special care asigură o îngrijire delicată pe parcursul programelor, iar aici vorbesc de Softcare drum. Ar mai fi și alte caracteristici speciale care probabil nu le-am menționat: funcția PerfectDry (adaptare în funcție de nivelul de duritate al apei), EcoDry (uscare cu consum redus), filtru pentru scame (aveți acces ușor la el), scurgere condens prin intermediul unui furtun suficient de lung, articolele uitate pot fi puse cu ajutorul funcției Add Load și altele.

Concluzie

Miele TSC 223 WP este un model nou, de aceea nu sunt nici foarte multe recenzii, plus că nu are un preț foarte atractiv. În general, uscătoarele sunt mai scumpe decât mașinile de spălat pentru că vorbim de tehnologii mai scumpe. Voi decideți care vi s-ar potrivi mai mult, acesta sau poate altul de la producători la fel de populari (cum este Haier HD90-A2959, care îl consider tot din segmentul Premium datorită caracteristicilor oferite).

Te-ar mai putea interesa