Haier HD90-A2959, uscător de rufe Premium

Haier HD90-A2959 este un model mai mare, adică cu o capacitate de încărcare generoasă – 9 kg, și dotări foarte interesante. Acestea le voi enumera mai jos și s-ar putea să le considerați destul de utile indiferent ce veți alege pe panoul de control. Îmi place cum arată interfața, adică este una destul de modernă cu butoane touch, ecran digital generos, iar butonul rotativ nu lipsește. Se laudă și cu un consum mai mic de energie că doar se folosește de pompa de căldură, adică are cea mai eficientă dotare pentru procesul de uscare. Cele cu condensare consumă mult mai mult pentru că rufele sunt uscate cu ajutorul unor temperaturi mai ridicate.

Dacă nu v-ați mulțumi cu un uscător clasic și niște dotări în plus ar fi necesare, ați putea lua în considerare modelele acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că nu este singurul uscător de la acest producător, doar că acesta este ceva mai deosebit și se poate vedea după principalele sale caracteristici:

  • capacitate de încărcare maximă de 9 kg care poate fi influențată de programul ales.
  • oferă un număr satisfăcător de mare de programe, pentru ca voi să puteți usca pe categorii și să obțineți rezultatele dorite.
  • conectivitate Wi-Fi este utilă doar acelor utilizatori care iubesc aparatele Smart (prezentă și pe modelul mai accesibil Candy CSO4H7A2DE-S), adică care optează să controleze sau să monitorizeze aparatul din aplicația mobilă (hOn).
  • senzorul de umiditate monitorizează procesul de uscare, astfel programele vor fi ajustate în funcție de nivelul de umiditate.
  • puteți adăuga abur procesului de uscare cu iRefresh.
  • clasa energetică A++ nu o vedem la orice uscător.
  • Full Time Reverse este o funcție care face ca tamburul să se miște în ambele direcții, pentru a obține rezultate mai puțin șifonate.

Lista poate continua cu numeroase alte funcții și dotări noi, nu aș putea spune că i-ar lipsi ceva, însă fiecare producător oferă ceva diferit iar poate că pe unele veți vede dotări ceva mai interesante.

Concluzie

Consider că acest Haier HD90-A2959 oferă exact ce aveți nevoie și programele pot fi personalizate puțin cu acele funcții menționate mai sus, dar ar mai fi și altele.

Te-ar mai putea interesa