Miele Triflex HX1 Select Obsidian Black, aspirator vertical de tip 3 în 1

Căutați un aspirator vertical de top care să vină cu un design convertibil? Miele Triflex HX1 Select Obsidian Black este un astfel de aspirator și poate fi folosit ca și un model portabil, vertical cu PowerUnit-ul în partea de jos sau sus. Modul potrivit de utilizare se alege în funcție de spațiul sau locație. De exemplu, va fi mult mai ușor să aspirați podele atunci când montați PowerUnit-ul în partea inferioară. Celălalt mod este preferabil când trebuie să ridicați aspiratorul (scafe, trepte, mobilier).

Dacă nu vă deranjează să vă aplecați, în puteți folosi simplu ca un aspirator de mână, dar veți beneficia de performanțele unui aspirator mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Miele Triflex HX1 Select Obsidian Black

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un design modern și doar anumiți producători oferă astfel de aspiratoare. Din imaginea de prezentare nu se vede stația de andocare pentru perete care o puteți monta în funcție de configurația aleasă, adică va fi montat mai jos sau mai sus. Nu sunteți nevoiți să o montați dacă nu țineți aspiratorul doar într-un loc.

Capul cu perie este suficient de lat astfel încât adună majoritatea prafului cin locuință iar performanțele sunt chiar acceptabile.

Este echipat cu un sistem de filtrare foarte bun, un acumulator cu autonomei foarte mare – 60 minute (25.2 V), puterea este similară cu cea a unui aspirator clasic, greutate foarte redusă (în special dacă nu folosiți segmentele).

Pe partea de colectare, acel recipient de 0,5 litri este satisfăcător și poate fi curățat cu ușurință. Sunt o mulțime de prezentări cu variante similare sau chiar cu acesta, iar dacă nu v-ați convins că acesta va fi următorul deoarece nu are accesorii care să adune/aspire pentru părul animalelor, atunci alegeți un Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM.

Concluzie

În general, prețurile sunt justificate, iar în cazul de sus vorbim de un aparat care a fost testat astfel încât nu va întâmpina probleme foarte mulți ani. Cu alte cuvinte, Miele Triflex HX1 Select oferă o fiabilitate mult mai ridicate decât în cazul altor aspiratoare, plus că autonomia de 60 minute nu o oferă orice aspirator.

Te-ar mai putea interesa