Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM, aspirator vertical cu perie păr animale

Aspiratoarele verticale au evoluat destul de mult în ultimii ani, astfel că vedem modele precum Bosch BBS711ANM. La prima vedere nici nu ai zice că-i un aspirator, ci mai degrabă o jucărie. Dar nu este așa, pentru că este vorba de un model nou și performant care face parte dintr-o serie recent prezentată. Această variantă se adresează iubitorilor de animale, adică are acea perie specială numită ProAnimal care are și LED-uri (iluminare). Deci dacă nu aveți pisici sau câini, puteți alege o variantă diferită.

Iubitorii de animale vor fi încântați de acest aspirator deoarece este mult mai ușor de manevrat și oferă destul de multe în comparație cu alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Fiind un model recent apărut, probabil că este puțin mai scump decât altele (care sunt de ceva mai mult timp pe piață). Acesta este o alternativă mai bună la aspiratorul portabil, dar și la acel clasic datorită puterii de aspirare mai mari și greutății reduse. Evident că nu poate aspira la fel de bine covoare groase ca și aspiratorul clasic, însă se descurcă admirabil pentru mărimea sa.

Trebuie menționat că este fabricat în Germania, deci calitatea este asigurată, însă și prețul este unul cam mare pentru unii dintre voi. Filtrul-ul folosit de acesta este metalic și este atât de fin încât reține majoritatea prafului.

Tija flexibilă este o caracteristică tot mai des întâlnită deoarece este apreciată de mulți utilizatori, astfel puteți aspira pe sub mobilier fără să vă mai aplecați.

Aspiratorul are o clemă specială pentru fixarea de marginea mobilierului, astfel că puteți lua oricând o mică pauză și nu veți fi nevoiți să-l puneți în altă parte (în suportul de perete).

Concluzie

Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM este un aspirator interesant și se folosește de un acumulator universal care îl puteți folosi și pentru alte aparate de la acest brand. Lisat de aparate compatibile nu este foarte lungă, dar este o caracteristică interesantă. Un aspirator cu autonomie mai mare și design diferit este Bosch ProAnimal BCH86PET2, care este o opțiune la fel de bună (are peria specială pentru îndepărtarea părului de animale).

Te-ar mai putea interesa