Miele Triflex HX1 Pro, aspirator vertical și portabil

Aspiratoarele acestui brand au un design unic și parcă chiar desprins din filmele SF. Evident că este vorba de un design cu o funcționalitate mai ridicată. Se poate vedea la modelul de mai jos – Miele Triflex HX1 Pro, care poate fi folosit în trei moduri: portabil, pentru aspirare podele sau pentru aspirare scafe sau trepte. Deci aceste trei moduri pot fi folosite în situații diferite și nu sunt branduri care să oferă o astfel de funcție, totuși sunt mici excepții dar vorbim de variante de 2 în 1 și nu 3 în 1, adică puteți doar să detașați tubul.

Evident că prețurile sunt destul de piperate pentru că vorbim de un brand premium, dar și de aparate foarte performanțe, dar e loc de mai bine. Din recenziile oferite, am ajuns la concluzia că este un model care l-aș recomanda dar nu oricui, ci celor care nu au fost mulțumiți de alegerile precedente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am precizat anterior, nu se adresează oricui și nici nu prea ai cu ce să-l compari. Eventual ne uităm la restul gamei de produse de la acest brand și identificăm un produs similar. De exemplu, modelul Miele Triflex HX1 Cat & Dog ar fi o opțiune mai bună pentru voi dacă aveți pisicuțe prin casă și vreți ca aspiratorul să facă o treabă mai bună, adică să curețe mai bine canapelele și alte piese de mobilier.

Când comparați două modele din aceeași serie, nu veți vedea foarte multe diferențe la specificații, ci mai degrabă la accesorii, însă în general nu sunt diferențe de la cer la pământ. De aceea puteți alege cu încredere și un model bun la toate cum este cel de sus, iar o autonomie de 120 minute este ideală pentru a aspira toată locuința și să mai rămâne eventual să aspirați și mașina (pentru că sunt incluși doi acumulatori).

Concluzie

După cum se și numește – Miele Triflex HX1 Pro, dorește a fi un aspirator mai avansat și este deoarece înlocuiește fără nici o problemă pe cel clasic. După ce-l veți folosi pe acesta, nu cred că veți mai reveni vreodată la modelul cu fir, pentru că este vorba de o experiență mai plăcută.

Te-ar mai putea interesa