Miele Triflex HX1 Cat & Dog, aspirator vertical premium cu autonomie mare

Miele Triflex HX1 Cat & Dog este unul dintre puținele aspiratoare verticale de la acest brand care se adresează iubitorilor de animale și nu numai. Aparatele acestui brand au un design destul de modern și se poate vedea și la varianta de mai jos. În cazul de față vorbim de un model de tip 3 în 1 care poate fi folosit pentru diferite situații. După cum se poate vedea în imagine, este un aspirator portabil care poate fi folosit cu acel tub în două moduri. Pentru a aspira podele este mai ușor să puneți acea unitate de aspirare în partea de jos, iar când aspirați trepte sau scafe puneți unitate lângă mâner.

Costă mult dar și calitatea și performanțele sunt pe măsura prețului. Trebuie să investiți puțin dacă vă doriți un aspirator special care să înlocuiască pe cel clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Seamănă mult cu modelul Miele Triflex HX1 Select Obsidian Black, că doar este vorba de aceeași serie, doar că cel de sus oferă ce în plus pentru ca voi să strângeți mai ușor părul de la animalele de companie. Voi alegeți care vi s-ar potrivi mai mult, plus că poate puteți profita de o promoție interesantă dar cu termen limitat (primiți un acumulator suplimentar, pentru o autonomei de două ori mai mare – 120 minute).

Puterea de aspirare este satisfăcătoare și datorită autonomiei mari, puteți folosi treptele mai mari. Poate că din imaginea de prezentare nu se vede, însă are are o perie cu sistem de iluminare astfel că puteți aspira și în locuri mai întunecate, plus că praful și părul vor fi mai vizibile.

Îl puteți pune chiar și în suport, însă e bine să aveți și o priză în apropiere pentru a încărca mai ușor acumulatorul.

Concluzie

Miele Triflex HX1 Cat & Dog se remarcă prin câteva aspecte: putere, autonomie și funcționalitate. Acestea sunt și cele mai importante, dar poate că vă interesează și altele, cum ar fi designul. Voi decideți care vă place mai mult, însă ca toate aspiratoarele Miele arată bine, în special generația nouă.

Te-ar mai putea interesa