Miele Triflex HX1 Power, aspirator fără fir

După cum este și menționat, Miele Triflex HX1 Power este un model fără fir, adică folosește un acumulator. Cu alte cuvinte, aveți o rază de operare nelimitată și pe lângă multe alte model, acesta poate fi folosit în 3 moduri. Se poate vedea din imaginea de prezentare că acea unitate de aspirare poate fi mutată ori doar detașați tubul. Deci funcționalitatea este mai deosebită și astfel nu veți mai folosi mai multe aparate pentru aspirare, ci doar unul singur.

Din păcate acest brand oferă doar produse de top și cu o calitate peste media pieței, deci prețurile sunt și ele pe măsură. Trebuie să știți că set vorba de o întreagă serie cu mai multe varianta, iar cea de jos este o variantă pe gri (unele sunt bune pentru a aspira părul animalelor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Miele Triflex HX1 Power

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă puneți accent pe calitate/fiabilitate, atunci alegeți aspiratoare de la branduri mai populare (europene), cum este și cel de sus. Poate că nu știți istoria fiecărui brand, însă cele mai multe produse de pe piață sunt concepute fie în China, fie în alte țări non-UE, de aceea prețurile lor sunt mai atractive. Dacă nu prea vă interesează calitatea, ci mai degrabă cât cheltuiți, aspiratoarele ca cel de sus nu sunt pentru voi.

După cum am menționat anterior, este vorba de un model de tip 3 în 1 prin mutarea accesoriilor sau a unități de aspirare. Poate deveni ușor un aspirator portabil, unul ușor de folosit pentru podele sau chiar pentru scafe (centrul de greutate se mută pe mână).

Concluzie

Miele Triflex HX1 Power poate fi folosit în diferite feluri și cred că veți face o alegere bună în special dacă v-a atras atenția un astfel de model, dar gama de HX1 este mai largă, după cum ziceam și mai sus. Voi alegeți care vi s-ar potrivi, poate că v-ar plăcea mai mult pe negru (Miele Triflex HX1 Select Obsidian Black) decât pe gri. Era la un moment dat și varianta Pro cu autonomie dublă, adică un acumulator suplimentar

Te-ar mai putea interesa