Miele TCC 230 WP, uscător de rufe modern

Uscătorul de rufe din imagine este unul dintre cele mai performante soluții oferite de producătorii de top, iar pentru cei care nu știu este vorba de Miele, iar modelul prezentat este Miele TCC 230 WP. Acesta nu reprezintă singura soluție de la acest brand pentru că vorbim de mai multe serii interesante și fie care oferă uscătoare cu performanțe diferite. Modelul prezentat se laudă cu o capacitate maximă de 8 kg care este de ajuns pentru o familie și oricum trebuie să fie conformă cu cea a mașinii de spălat.

Sunt kituri de suprapunere pentru cei care vor să câștige spațiu în dressing și doar mutați rufele dintr-un aparat în altul. O alternativă poate fi un Whirlpool FFTM1182BEE dacă nu vi-l permiteți pe cel de jos și acela costă cam pe jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Fiecare producător oferă un design diferit pentru aparatele sale însă nu sunt diferențe foarte mari. La acest uscător nu vedem o ușă transparentă și butonul pentru programe este așezat pe margine ca la uscătoarele Candy. Nu cred că v-ar deranja astfel de aspecte, plus că avem un panou de control digital mult mai mare și cu informații mult mai vizibile. Interfața sa poate fi acționată cu ușurință datorită tehnologiei touch și informațiilor prezente pe aceasta.

Programele pot fi văzute în imaginea de sus și trebuie menționat că este vorba de un brand german cu experiență, deci calitatea este una conform așteptărilor. Consum de energie într-un program standard este de numai 1.55 kWh și este destul de puțin pentru acest tip de aparat pentru că uscă la temperaturi mai scăzute. Scamele pot fi adunate într-un filtru special care poate fi golit cu ușurință, fiind poziționat în partea frontală (la hublou).

Concluzie

Miele TCC 230 WP este un aparat care impresionează și vedem tehnologii moderne foarte utile ca: FragranceDos, EcoDry (consum redus și durată mai scurtă a programelor), PerfectDry (uscare perfectă indiferent de duritatea apei). Să nu uităm nici de clasa energetică A++ care este foarte bună pentru acest tip de aparat și se datorează pompei de căldură. Nici nu cred că acest brand oferă uscătoare cu condensare, mai degrabă variante hibride, însă eu aș alege doar cu pompă de căldură datorită avantajelor sale.

Te-ar mai putea interesa