Miele RX2 Black/Red, robot de aspirare cu Mobile Control

Robotul de aspirare Miele RX2 este unul dintre numeroasele soluții de aspirare Smart de pe piață, doar că acesta este disponibil în două variante – negru cu roșu și negru. Are un design modern, mai că nici nu ai spune că este aspirator. Aceste aparate au evoluat destul de mult în ultimii ani și vedem specificații impresionante, însă și partea software este importantă. Să nu mai zic de tehnologiile de navigație și senzori, care au ajuns să fie destul de avansate. Aș putea spune că prețurile sunt justificate, numai voi decideți care vi se potrivește.

Se vede destul de bine că există o diferență de preț și se datorează acumulatorului, dar s-ar putea să mai fi și alte dotări diferite. Chiar și concurența este competitivă, de exemplu Samsung oferă un robot cu stație de golire – Samsung JetBot+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că sunt diferențe între cele două și prima care mi-a sărit în ochi a fost autonomia. Varianta neagră reprezintă o opțiune de luat în considerare, pentru că o autonomie de două ori mai mare este importantă când vorbim de suprafețe mari, adică termină mai repede programul de aspirare.

Nu oferă acea funcție de mop adică vi se oferă doar aspirare clasică cu două perii laterale. Se descurcă bine pe cele mai multe tipuri de suprafețe și se vede din imaginea de sus că poate urca și pe covoare mai înalte. Are o rază de operare mare și acesta revine singur la stația de încărcare ca oricare alt model. Praful este adunat într-un sac textil și nu emană miros fiind prezent un filtru Air Clean + (Plus). Pentru a naviga se folosește de două camere frontale, astfel că va recunoaște ușor obiectele.

Concluzie

Miele RX2 oferă un panou de control în partea de sus pe care se vede nivelul bateriei, timer digital, diverse funcții pot fi alese cu ajutorul controlului touch, puteți activa WiFi-ul (control și monitorizare de pe aplicația telefonului mobil), controla aparatul prin intermediul telecomenzii. Se laudă cu o putere de aspirare foarte mare – Quattro, nu o voi descrie pentru că se referă la anumite dotări, unele le știți de pe alte aspiratoare similare.

Te-ar mai putea interesa