Samsung JetBot+ (Plus), robot de aspirare cu sau fără stație de golire

Samsung JetBot+ (Plus) este varianta mai scumpă pentru că oferă în plus acea stație de golire, dar există și varianta simplă costă cu vreo 800 RON mai puțin. Cu alte cuvinte, comoditatea se plătește însă așa aspiratorul își face treaba singur fără ca voi să interveniți des. Acea stație se golește foarte rar și nu aș putea spune o perioadă exactă pentru că depinde și cât de curată este locuința voastră. Pentru a vă face o idee, stația beneficiază de un recipient de 2.5 litri, robotul având doar 300 ml, respectiv 400 ml la cel fără stație.

Modelul clasic mai accesibil, oferă doar stația la care se încarcă din când în când, pentru că autonomia este destul de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu aș putea spune că unul dintre cele două este mai bun pentru că nu sunt diferențe, doar la partea de colectare însă e de înțeles. Voi decideți cât de utilă este acea stație și dacă merită să dați acei bani în plus. Aparatul are un design premium – alb cu finisaje argintii, însă nu există alternativă pe negru. Este echipat cu o perie foarte bună, senzor LiDAR (calculează traseul cu precizie și creează o hartă cu camera aspirată), poate fi controlat din telefon (instalați aplicația corespunzătoare pe telefon).

Funcția de mop lipsește dar poate că nici nu vă deranjează pentru că alegeți voi să spălați pe jos cu un mop mult mai mare. Este dotat cu filtru lavabil, senzor anti-coliziune, senzor de pantă, acumulator reîncărcabil cu autonomie (90 minute), perie laterală, senzor LiDAR. Poate fi controlat prin comenzi vocale, are funcții care nu le veți vedea pe alți roboți (No go Zone și Select & Go).

Concluzie

Acest producător oferă aparate competitive care pot concura fără probleme cu altele, iar calitatea nu poate fi pusă la îndoială. Samsung JetBot+ oferă tot ce vă doriți și paote că nu oferă cea mai grozavă autonomie de pe piață, rezultatele sunt peste așteptări. Dacă autonomia vi se pare o problemă, atunci alegeți Roborock S7 deoarece are un acumulator 5200 mAh, dar și funcție mop.

Te-ar mai putea interesa