Miele KFN 29683 D OBSW, combină frigorifică cu partea frontală din sticlă neagră

Combina frigorifică din imaginea de jos este una de la un producător care oferă aparate foarte fiabile, adică cu o durată de funcționare mai îndelungate. Cu alte cuvinte, aparatele sale indiferent de tip, au fost testate pentru a funcționa mulți fără probleme. O combină ca modelul de jos, Miele KFN 29683 D OBSW, ar fi o investiție bună, plus că se laudă și cu o eficiență energetică mult superioară. Deci vă veți amortiza o bună parte din banii cheltuiți și veți avea un aparat modern.

Poate că din imaginea de jos se poate vedea doar interiorul, însă exteriorul arată impecabil, adică vorbim de sticlă neagră care se va asorta perfect cu un mobilier lucios, indiferent de culoarea aleasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Cu un consum anual de numai 228 kWh pentru o capacitate de 343 litri, eu consider că este o alegere foarte bună. Combinele de la acest brand costă mai mult dar și fiabilitatea este una pe măsură. Aceasta este și cea mai scumpă soluție oferită de acest brand, dar nu cred că va fi ultima deoarece sunt tot mai mulți clienți interesați de astfel de aparate (eficiente). Cele mai multe combine de pe piață (indiferent de producător) au clasă de eficiență energetică F chiar și cu numeroase tehnologii moderne, dar mai sunt și cele din generația nouă cu clasă E.

Tehnologia No Frost este prezentă și pe această combină, însă mai sunt și alte caracteristici/tehnologii care vă vor fi de folos (iluminare FlexiLight, răcire dinamică DynaCool, mecanism de deschide uși Click2Open, închidere amortizată SoftClose, izolație foarte bună pentru un nivel de zgomot mai redus în timpul funcționării, conservare mai bună a fructelor și legumelor cu PerfectFresh Pro, curenți de aer independenți datorită DuplexCool, sertare congelator cu Vario Room).

Concluzie

Miele KFN 29683 D OBSW este un model destul de bine echipat și nu prea are concurență dacă ne uităm la toate acele dotări anterior menționate. O puteți chiar incorpora parțial dacă nu vreți să pierdeți spațiu în bucătărie sau vă doriți ca aparatele și mobilierul să fie pune toate pe un singur perete. O soluție complet incorporabilă este Teka CI3 342 EU, dar care nu oferă un volum mare.

Te-ar mai putea interesa