Miele KFN 29683 D BRWS, combină frigorifică cu sticlă albă

Miele KFN 29683 D BRWS este un model premium de la un brand de top și se poate vedea după cum arată și ce oferă. Atunci când alegeți un astfel de brand, vreți cea mai bună calitate și nu sunt prea multe variante cu sticlă albă în partea frontală. Aparatul frigorific arată foarte bine și se asortează foarte bine cu un mobilier alb lucios sau poate vă plac contrastele. Per ansamblu ar un design minimalist cu mânere pe lateral, pus lângă mobilier, nici nu ați zice că este o combină. Ușile sale sunt cu Soft Close pentru ca voi să le puteți închide fără să vă faceți griji că le trântiți.

Spre deosebire de un model clasic pe alb, acesta își menține aspectul și suprafața lucioasă dă un plus de eleganță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Panoul de control este un model, adică cu ecran LCD și tehnologie touch. Acesta este prezent pe marginea superioară a aparatului și este destul de evident. Tot la interior putem vede numeroasele rafturi, suporturi și sertare.

Vorbim de un aparat destul de mare, adică are un frigider de 242 litri și un congelator de 101 litri. La prima vedere, pentru unii pare cam mic însă eu consider că este de ajuns pentru o familie plus că are eficiență superioară. Nivelul de zgomot este și el foarte redus, însă tot o veți auzi din când în când. Ar mai fi și alte caracteristici foarte bune – capacitate de congelare (16 kg pe zi), respectiv autonomie fără curent. Vorbim de cea mai bună clasă energetică – D, care anterior a fost A+++. Astfel, că veți avea facturi mici la energie, iar treptat veți recupera o mică parte din investiție.

Se adresează unui anumit segment de utilizatori și se vede după preț. Decizia finală este a voastră pentru că nu oricine are un așa buget sau poate vă gândiți să o luați în rate.

Concluzie

Miele KFN 29683 D BRWS se laudă cu tehnologie PerfectFresh Pro care conservă foarte bine fructele și legumele. DuplexCool are și el un rol foarte important deoarece curenții de aer sunt independenți, fără ca mirosurile din congelator să se amestece cu cel din frigider. Tot pe alb dar mai pe bugetul unora este Bosch KGV39VWEA.

Te-ar mai putea interesa