Bosch KGV39VWEA, combină frigorifică albă cu Less Frost

Combina frigorifică din imaginea de jos este un model alb și poate că ați observat că cele mai multe sunt pe inox, deoarece utilizatorii preferă un finisaj diferit. Totuși, unii dintre voi apreciați mai mult cele albe deoarece se asortează cu ceva sau pur și simplu bucătăria devine mai luminoasă cu aparte albe. Bosch KGV39VWEA este varianta de jos care oferă caracteristici foarte bune plus un sistem de răcire cu Low Frost (la alte branduri are o denumire diferită). Fiecare producător poate oferi anumite caracteristici speciale, dar pot fi identice cu al altor branduri, doar denumirea poate fi diferită.

Costă mai mult pentru că oferă și un volum pe măsură și se vede din imagine că este destul de mare – 201 cm înălțime. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Panoul de control este electronic și nici nu veți vedea un termostat cu reglaj manual la acest brand. Locația sa poate să difere de la o serie la alta, dar în general e la interior pe marginea de sus. Chiar dacă mânerele sunt pe lateral, ușile sunt reversibile, adică balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta. Producătorii s-au gândit că este importantă o astfel de caracteristică, doar că trebuie să apelați la un serviciu sau de schimbare sens că de unul singur nu puteți face asta.

Am menționat mai sus că este voluminos și se văd numeroasele rafturi, este prezent chiar și unul pentru sticle, iar congelatorul are un sertar de tip Big Box (mult mai generos decât restul).

Pe partea de eficiență, combina are clasă energetică E care presupune un consum anual de numai 233 kWh. Bineînțeles, consumul diferă de la un aparat la altul pentru că nu avem același volum.

Concluzie

Bosch KGV39VWEA oferă cunoscutul compartiment pentru fructe și legume VitaFresh care este mai mare decât la altele și vedem un slider pentru reglarea umidității (se ajustează în funcție de preferințe sau conținut). Dacă nu obișnuiți să consumați alimente congelate, atunci v-aș recomanda un frigider gen Bosch KSV36BIEP care nu este pe alb, din păcate.

Te-ar mai putea interesa