Miele FN 28262, congelator No Frost cu volum mare

Miele FN 28262 este unul dintre cele mai scumpe congelatoare de pe piață deoarece oferă specificații și dotări foarte bune, un design modern și să nu neglijăm faptul că este conceput de un brand de top. Aparatele acestui brand au o durată de funcționare mai mare, adică vorbim de o fiabilitate mai ridicată. Având în vedere cât de bine arată, acesta poate fi pus în bucătărie alături de alte aparate și nu trebuie să fie neapărat de la același brand.

Doar exteriorul este pe inox, interiorul rămânând alb și destul de vizibil, plus că acele sertare sunt destul de transparente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus, are un preț ceva mai mare decât concurența și de aceea nu l-aș putea recomanda oricui. Dacă ați mai avut aparate de la diverși producători și nu prea ați fost mulțumiți de alegerile făcute, atunci v-aș recomanda un brand nou care este și cunoscut la nivel internațional.

Recenziile oferite sunt majoritatea pozitive și la fel vom vedea și în cazul altor aparate de la Miele. Atunci când alegeți un aparat de la acest, veți avea certitudinea că este echipat cu cele mai noi și avansate tehnologii.

Panoul de control nu este prezent la exterior, adică pe ușă, ci la interior pe marginea superioară. Este vorba de un control electronic cu afișaj digital generos care este vizibil indiferent de condiții.

Poate fi intergat parțial având un sistem de balamale mai bine gândit, astfel că ușa se deschide la 90 de grade (până la 115 grade). Aveți și o schiță cu dimensiunile sale pentru o instalare fără probleme și paote vreți să faceți un corp de mobilier la comandă.

Concluzie

Miele FN 28262 oferă un sistem de dezghețare automat astfel că puteți spune adio dezghețării manuale periodice (cum are și Bosch GIN81AEF0), iar pungile nu mai sunt încărcare cu gheață, astfel că pot fi scoase mai ușor. Față de alte congelatoare, acesta permite scoaterea unui sertar și a părții superioare a sertarului, astfel încât să faceți loc unor articole mai mari.

Te-ar mai putea interesa