Bosch GIN81AEF0, congelator cu tehnologie No Frost

Congelatorul Bosch GIN81AEF0 este unul care face parte din segmentul de top adică oferă performanțe ceva mai bune decât altele, plus o tehnologie de răcire No Frost. Acesta este foarte populară pe aparatele puțin mai scumpe sau performante. Nu orice producător oferă soluții ca cel de jos, unii preferă varianta mai atractive pentru că doresc să vândă volum. După cum bine știți calitatea este mai importantă decât cantitatea. Astfel că alegeți un model ca cel de jos dacă vreți să-l folosiți mulți ani și nu vreți să aveți probleme cu el.

Volumul este generos și vedem un număr generos de sertare, plus că sunt și voluminoase. Mult mai mic și accesibil este model Bosch GIV11AFE0 care e pe jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă mai mult pentru că se și incorporează, adică are dimensiuni potrivite pentru instalare (lățime de 55 cm ca restul), doar înălțimea poate să difere în funcție de volum. Dintre cele șapte sertare, două sunt de tip Big Box adică oferă un interior mai voluminos.

Consumul de energie este destul de scăzut, adică vedem o clasă energetică decentă pentru categoria de aparat frigorific – F. E loc de mai bine dar și așa nu consumă mult pentru un aparat care congelează atât de mult și atât de bine.

Poate funcționa destul de multe ore fără energie deoarece este mai nou, iar aici vorbim de o autonomie de 22 ore. Adică puteți renova puțin camera sau să mutați aparatul câteva ore fără să se dezghețe conținutul.

Concluzie

Bosch GIN81AEF0 poate fi un ajutor pentru cei care nu au un congelator mare la actualul frigider și vor un spațiu suplimentar pentru congelare, care nu trebuie să fie neapărat în bucătărie. Îl puteți instala oriunde aveți o priză, doar că trebuie incorporat, adică aveți nevoie de un mobilier suplimentar făcut la comandă. Locul aparatelor incorporabile este în bucătărie și pentru toate aveți nevoie de corpuri dedicate, unele parate au același dimensiuni astfel că instalarea va fi foarte ușoară, chiar și dacă înlocuiți modelul vechi. Nu deranjează deoarece observ un nivel de zgomot destul de redus – 36 dB, .

Te-ar mai putea interesa