Midea MDRS619FGF46, side by side cu funcție Wi-Fi

Side by side-urile sunt aparate frigorifice de top, adică vedem specificații foarte bune, dotări de ultimă generație și finisaje elegante. Midea MDRS619FGF46 poate fi o opțiune mai accesibilă și trebuie să luăm în considerare volumul total al aparatului – 460 litri. Veți observa că sunt destul de mulți producători de frigorifice care oferă aceste tipuri de aparate, însă prețurile sunt influențate destul de mult de dotări. Cel de jos are dotările esențiale și chiar nu vă puteți plânge, iar controlul se poate face și prin Wi-Fi, pentru că are această funcție.

Voi decideți dacă merită să alegeți acest model sau altul de la acest brand. Poate că sunteți dispuși să cheltuiți mai mult pentru că aveți un buget flexibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreți o alternativă pe negru atunci vă recomand acest model Haier.

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că nu poate fi comparat cu restul aparatelor de pe piață deoarece este mult mai mare și se vede din imagine că este un aparat foarte încăpător. Instalarea sa nu este atât de simplă pentru că vorbim de un aparat care poate fi mutat doar cu ajutorul a 2 persoane, plus că trebuie să aveți o ușă suficient de lată. Oricum, acest gen de aparat se potrivește perfect în bucătărie moderne – cu suprafețele deschise (OpenSpace).

Panoul de control este poziționat între uși pentru că nu are dozator. Așa arată mai bine și nici nu iasă în evidență, iar la acele cu dozator, panoul de control este deasupra. Nu este o regulă, fiecare model arată la fel și anumiți producători oferă un design specific. Aparatele pe inox arată mult mai bine și se vede chiar și din imaginile de prezentare, în caz că nu ați mai avut vreun aparat cu o astfel de carcasă. Avantajele sunt întreținerea ușoară, aspectul plăcut și durabil.

Concluzie

Midea MDRS619FGF46 impresionează la capitolul tehnologii (Full No Frost, conducta de aer integrata, izolarea termică cu LBA, compresor si ventilator cu Inverter, WiFi), design (minimalist), consum (Clasa F), uși cu deschidere la 90 de grade (ideal dacă va fi incorporat, adâncimea aparatului fiind mică) și multe altele. Producătorul vă oferă și o variantă pe negru la un preț similar.

Te-ar mai putea interesa