Midea MDRF632FGF22, de ce merită acest side by side negru

Midea MDRF632FGF22 e un frigorific din categoria aparatelor side by side și se evidențiază cu aspect plăcut și tehnologii de generație nouă. Referitor la aspect, trebuie să scriu că e un model de culoare neagră cu un design minim.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multă tehnologie și consum redus de energie.
Din poza de alături se poate vedea că nu are dispenser de apă, dar are un panou de comandă minim.

Păreri pro și contra

Ar trebui să te orientezi înspre acest model Midea MDRF632FGF22 din mai multe motive, dar cele mai importante sunt:
– Are tehnologie de răcire Full No Frost care presupune că dezghețarea e una automată și că nu trebuie să vă pierdeți timpul cu așa ceva.
– Eficiența energetică e una superioară întrucât are un consum anual de 368 kWh și clasa F.
– Problema mirosurilor din frigorific e rezolvată prin faptul că are Platinum Fresh.
– Interiorul nu doar că are o capacitate mare de 474 litri, dar e bine compartimentat. Partea de congelator are 6 compartimente, iar frigiderul are două compartimente, două rafturi și 6 rafturi pe ușă.
Trebuie să țineți cont de faptul că aparatul are niște dimensiuni ceva mai mari, adică de 83x65x178 lxaxî cm. Să nu vă gândiți să demontați ușile pentru a-l băga în bucătărie deoarece o să pierdeți mult timp.
Midea e un producător asiatic de electrice, aparatura acestuia fiind apreciată pentru dotările integrate și faptul că nu e scumpă.

Are și un lucru negativ, adică faptul că nu e smart și că nu se poate interacționa cu el de pe un telefon mobil.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor să țină la păstrat o cantitate mare de alimente, dar și să aibă posibilitatea de a putea să o aranjeze după cum îi place.

Te-ar mai putea interesa