Midea MDRS619FGF28, side by side generos cu exterior negru

Cele mai avansate aparate frigorifice sunt side by side-urile deoarece sunt integrate tehnologii de ultimă generație, dar depinde și de buget. Midea MDRS619FGF28 este un model mai accesibil, dar spațios – 460 litri. Cel de jos este alternativa la varianta pe inox cu același preț – Midea MDRS619FGF46. Dacă aveți un buget fix și aveți de ales între un model mai dotat, dar cu volum mic și unul mai voluminos cu dotări esențiale, cred că ar merită cel mare în special dacă aveți o familie numeroasă. Aici mă refer la un side by side cum este și cel de jos sau poate alt model similar de la acest brand.

Puțini producători oferă soluții atractive și pe diverse culori, de aceea merită să puneți pe listă un model cum este și cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Depinde și ați dori să fie viitorul aparatul frigorific – mai mic sau mai mare? Varianta de sus, dar și cea pe inox, oferă un interior cu capacitate de 460 litri. Acest volum este împărțit astfel încât frigider oferă cel mai mult – 271 litri. Panoul de control este unul destul de compact și mai că nici nu iasă în evidență, fiind amplasat pe marginea ușii. Este folosită tehnologia LED pentru a ilumina interiorul aparatului și cu aceasta, alimentele sunt mai vizibile.

Funcțiile suplimentare nu lipsesc că doar are acel control electronic avansat și nu le voi mai enumera pentru că le știți deja de la alte modele. Are Full NoFrost, adică cele două compartimente beneficiază de un sistem de răcire avansat, dezghețarea devenind automată.

Congelatorul are și el rafturi ca să găsiți mai repede anumite alimente, iar sistemul Multi AirFlow distribuie uniform aerul rece prin intermediul acelor orificii.

Concluzie

Midea MDRS619FGF28 este un aparat care poate fi pus doar în bucătării spațioase sau alegeți să-l incorporați în perete sau mobilier. Dacă nu sunteți o persoană foarte pretențioasă și nici nu aveți un brand favorit, atunci puteți alege cu încredere side by side-ul de sus sau cel pe inox (în funcție de preferințe sau restul aparatelor din bucătărie).

Te-ar mai putea interesa