Midea MDRF648FGF22, side by side cu sticlă neagră și control touch

Acest side by side Midea MDRF648FGF22 poate fi cel mai bun înlocuitor pentru actualul aparat frigorific. Spun asta deoarece un side by side oferă doar avantaje la mai toate capitolele, doar că trebuie să aveți o bucătărie mare și restul aparatelor să fie pe negru (e bine să se asorteze cu toate aparatele sxistente). Multe aparate frigorifice pot fi mai ieftine dar nu oferă același volum și decât să luați două aparate (frigider+congelator), mai bine luați cel de jos.

Sunt multe astfel de side by side-uri dar nu toate sunt accesibile, dar și brandul e foarte important când nu vă puteți decide pentru care să optați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total net e de 469 litri iar acesta e împărțit astfel: 142 litri la congelator și 327 litri la frigider. Sistemul de răcire e unul destul de avansat – No Frost, care controlează nivelul de umiditate pentru a reduce formarea de gheață. Clasa energetică F (A+ după vechea etichetare) este bună pentru acest model deoarece consumul anual e undeva la 372 kWh. Inferiorul e împărțit de rafturi, compartimente sau chiar suporturi aflate pe ușile sale.

Finisajul exterior îi dă un plus de eleganță deoarece este vorba de sticlă, iar mânerele orizontale sunt ascunse pentru un design mai minimalist. Panoul de control nu este atât de vizibil deoarece este tot pe negru însă este evidențiat mai bine de un contur.

Ca și caracteristici speciale are tehnologie Total No Frost, control electronic pe ușă cu touch, compartimente Fresh Zone, iluminare LED foarte bună. Ocupă destul de mult spațiu chiar dacă nu e cel mai mare model de pe piață, deoarece are o lățime destul de mare – 83 cm, dar și adâncimea sa nu este chiar de neglijat – 74 cm.

Plusuri: design modern, spațiu general generos, dezghețare automată la congelator, consum mic.
Minusuri: nu are un congelator foarte mare.

Midea MDRF648FGF22 este un aparat frigorific din segmentul mijlociu, dar cu design premium. Prețul este unul corect, dacă e să-l comparăm cu cel al concurenței. Vă puteți face o idee despre el in poze, însă el arată mult mai bine în realitate.

Te-ar mai putea interesa