Midea MDRF648FGF21, side by side cu sticlă pe uși

Midea MDRF648FGF21 este unul dintre cele mai mari modele de pe piață și care au un design deosebit – partea frontală lucioasă. Spre deosebire de majoritatea aparatelor frigorifice de pe piață, acesta are 4 uși și mânere incorporate orizontale. În plus, oferă două compartimente speciale pentru fruste și legume. Mă refer cele două de la frigider care sunt de dimensiuni egale și sunt denumire Fresh Box. Un side by side ieftin nu are un volum prea generos, nici compartimente speciale și nici un finisaj atât de elegant. Totuși, controlul electronic este prezent la mai toate aceste aparate dar numărul de funcții diferă.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul variantele cu volum mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire al acestui aparat e prezent atât la frigider cât și la congelator – No Frost. Are congelatorul în partea de jos ca la combinele frigorifice doar că avem două uși și 6 sertare. E mai bine să fie așa deoarece puteți sorta mai bine alimentele, iar sertarele de jos sunt cele generoase.

Ca și funcții, acest model oferă: super răcire, super congelare, lumină LED și mod vacanță. Sistemul Multi Air Flow este interesant și se pot vedea numeroase orificii care ajută la o distribuire mai uniformă a aerului rece. Deci, se poate conserva fără probleme alimentele și vor fi proaspete o perioadă mai lungă. Lumina LED este ami puternică decât la altele deoarece vorbim de o bară LED în partea de sus, astfel lumina ajunge ușor în fiecare colț al aparatului.

Plusuri: design premium, fiabilitate, Total No Frost (dezghețare automată), volum generos, ice maker, preț atractiv.
Minusuri: nimic.

Midea MDRF648FGF21 este un aparat frigorific destul de bun deoarece are sistem de răcire performant și în funcție de brand, el poate avea diverse denumiri dar să fie același. Nu poate fi pus în locul vechiului frigider deoarece e mult mai mare și nu e recomandat să-l puneți lângă un geam deoarece veți pierde din lumină (are o adâncime de 74 de cm). Cel mai bine să e să integrați într-un zid sau în mobilier ca să nu mai pară așa de mare.

Te-ar mai putea interesa