Beko GN1416231XPN, side by side cu 4 uși

Side by side-ul Beko GN1416231XPN este unul dintre puținele variante de pe piață care vin cu 4 uși și prețul e foarte atractiv (pentru ce oferă). Nu veți găsi alte aparate care să poată concura cu acesta deoarece nu veți găsi combine cu volum prea mare (cel de jos are aproape 600 litri). Aceste tipuri de aparate pot fi puse în bucătării mari și pentru a nu fi în cale, poate fi pus între corpurile de mobilier. Acesta se potrivește perfect într-o bucătărie cu aparate care sunt tot pe argintiu. Designul său e destul de simplu la exterior și doar mânerele sunt pe o altă culoare pentru a ieși mai bine în evidență.

Poate că nu aveți un buget suficient de mare dar acest model chiar merită încercat deoarece e mult mai accesibil decât alte modele din acest segment. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

No Frost e un sistem de răcire tot mai popular iar la un moment dat va fi unul standard, adică orice model mai mare îl va avea. Sincer, nu veți găsi aparate mari fără acesta, poate doar dacă e vorba de o generație anterioară. Atât congelatorul cât și frigiderul au nevoie de un control mai bun al umidității pentru a reduce din gheața ce se poate forma, veți economisi la consum și alimentele sunt mai bine conservate.

Interiorul e foarte bine iluminat deoarece are rafturi de sticlă prin care trece foarte bine lumina și ajunge în toate colțurile aparatului. Dotările sale mai speciale sunt tehnologii avansate: NeoFrost Dual Cooling, Active Fresh Blue Light, Ion guard, Compresor ProSmart Inverter, display touch și Twist Ice Maker. Sunt compartimente mai multe și mai generoase, iar sticlele mici pot fi puse pe ușa frigiderului.

Plusuri: e disponibilă pe o culoare destul de plăcută, consum mic de energie, sistem avansat NeoFrost Dual Cooling și e destul de silențioasă.
Minusuri: nu sunt.

Beko GN1416231XPN e un alt aparat cu NeoFrost de la acest brand și care vă oferă mult spațiu la interior. Din poza de sus se vede că pentru fiecare compartiment sunt două uși astfel că puteți deschide doar una dacă știți unde se află ceea ce căutați. Cu alte cuvinte, este diferit de variantele standard și se poate evita pierdeți de temperatură.