Midea MDRC345FZF01CE, ladă frigorifică cu control digital și funcție frigider

Lada frigorifică Midea MDRC345FZF01CE este una dintre cele mai apreciate modele de pe piață deoarece oferă caracteristici tehnice bune un preț foarte atractiv. Nu ocupă mult spațiu pentru că are o lățime de numai 98 cm, iar adâncimea este de 60 cm. Nu sunt mulți producători care oferă aparate atât de accesibile și cu dotări atât de utile. Dacă aveți un frigider mic și nu aveți destul spațiu pentru congelarea alimentelor, atunci e nevoie de un congelator clasic sau o ladă frigorifică.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul mai multe variante de la acest brand. Acest model e la promoție, deci nu ar trebuie să stați prea mult pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total al acestui aparat e de 249 litri și nu e împărțit pe compartimente ca și congelatoarele. La interior, veți găsi doar două coșuri în partea de sus pentru pachete mai mici de alimente și la care să aveți acces rapid. Clasa de eficiență energetică este F (A+ după veche etichetare) care este satisfăcătoare pentru un aparat mic și nu este nevoie de o tehnologie prea avansată de răcire care să afecteze mult prețul (No Frost). Consumul de energie e de numai 0.67 kWh la 24 de ore și 270 kWh pe an. Mulți dintre voi veți alege acest model pentru avantajele oferite de acest model.

Se poate observa destul de ușor că are un panou de control avansat adică puteți alege destul de ușor temperatura (min/max) dar și să-o opriți când nu o mai folosiți. În general, pe parcursul sezonului rece este nevoie de ea deoarece alimentele proaspete sunt mai puține și poate doriți să evitați cozile de la magazine (avantajul ar fi că veți cumpăra mai mult și mai rar pentru o perioadă îndelungată).

Plusuri: are consum redus de energie, congelare rapidă, arată destul de bine, funcție frigider, interfață vizibilă și temperatura se alege ușor.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Midea MDRC345FZF01CE poate fi de folos dacă nu aveți un alt aparat care să se ocupe de congelarea alimentelor. Un congelator incorporat nu e atât de mare și nici performanțele nu pot fi mari dacă discutăm de un frigider sau o combină accesibilă.

Te-ar mai putea interesa