Midea MDRC280SLG34W, ladă frigorifică bej cu roți

Lada frigorifică Midea MDRC280SLG34W este una dintre cele mai bune variante oferite de acest brand la un preț foarte avantajos. Toate modelele vin cu funcție frigider dacă nu vreți să congelați legumele și fructele, ci doar să le păstrați la rece mai mult timp. Dacă nu aveți alte aparatele frigorifice, cred că un frigider cu congelator mic ar fi perfect deoarece această ladă deoarece oferă mai mult volum decât orice congelator incorporat. Pentru a economisi spațiu, alegeți o ladă cu lățime mică cum este și cea din imagine. Un alt avantaj oferit de o ladă este acela că oferă acele coșuri superioare, însă numărul lor depinde de mărimea lăzii și de producător.

Alternativele sunt multe dacă nu sunteți interesați de un volum foarte mare și bugetul nu trebuie să fie mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul net total e cel care vă interesează și nu cel brut, iar în acest caz e de 198 litri. Clasa energetică este un criteriu important atunci când alegeți un aparat frigorific, iar în acest caz este F pentru un consum anual de numai 250 kWh. Sistemul de dezghețare e manual deoarece nu are tehnologie de răcire No Frost. Congelarea e foarte bună pentru acest volum – 9 kg, și trebuie să fie direct proporțională cu volumul (dar există și excepții).

Designul acestui aparat e destul de plăcut pe această culoare – bej, iar dacă nu vă place, optați pentru clasicul alb care este prezent la multe branduri. Funcțiile acestui aparat nu sunt multe dar sunt necesare: congelare rapidă și funcție frigider (temperaturi pozitive). Panoul de control este manual și se vede ușor datorită faptului că este pe o altă culoare.

Plusuri: are funcție frigider, congelează excelent, fiabilă, LED interior și este accesibilă.
Minusuri: nu sunt.

Sunt destul de multe lăzi frigorifice mari interesante dar poate că nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un astfel de aparat. Midea MDRC280SLG34W pare a fi o alegere ieftină deoarece nu are un volum mare. Din poza de sus se vede ușor că are acele coșuri care pot fi îndepărtate dar nu aveți nevoie de ele sau pentru a încărca mai ușor aparatul.