Midea MDRC280SLF34G, ladă frigorifică pe o culoare specială – bej

Lada frigorifică Midea MDRC280SLF34G poate fi cea mai bună alegere în acest buget și nu cred că există un alt brand care să ofere variante atât de accesibile și bine dotate. Acest model este la promoție, dar mai sunt și altele în caz că vă doriți pe alb sau cu iluminare LED interioară.Dacă vă place culoarea, trebuie să o alegeți pentru că nu sunt alți producători care oferă aparate pe bej.

Are un raport volum/preț foarte bun, motiv pentru care nu prea are concurență, însă mai sunt câțiva producători care oferă soluții de buget. Nu veți găsi prea multe dotări pe lăzile acestui brand deoarece dorește să vă ofere aparate la prețuri cât mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestei lăzi e de 198 litri și e așa generos deoarece interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare. Cu alte cuvinte, o ladă frigorifică oferă mai mult volum în același buget dar ocupă mai mult spațiu datorită formei sale. Pe an, aceasta consumă doar 250 kWh de aceea are și o clasă de eficiență F.

Performanțele lăzii sunt impresionante, adică poate congela circa 9 kg de alimente în 24 de ore. Funcția frigider este dotare standard la modelele care fac parte din această serie. Panoul de control e la fel la toate modelele și e prezent în același loc (dreapta-față).

La interior se poate observa că e destul de încăpătoare, are coșuri mici pentru alimente mai puțin voluminoase și care vreți să fie mai la îndemână. Dispune de roți care ușurează deplasarea aparatului și toate modelele noi le au.

Plusuri: are un volum generos, preț atractiv, nivel de zgomot redus, congelează bine și arată bine.
Minusuri: nu are LED pe partea interioară a capacului.

Midea MDRC280SLF34G pare a fi una dintre cele mai mari lăzi frigorifice de la acest producător, însă cu trecerea timpului, s-ar putea să mai apară și alte variante dar nu cred că pot oferi ceva în plus față de actualul model. Spun asta pentru că și așa e un aparat care nu are concurență. Poate fi pusă cam oriunde deoarece are o lățime de 81 cm și o adâncime de 56 cm.