Hansa FS1418.2, ladă frigorifică cu clasa F

Hansa FS1418.2 este o ladă frigo care se adresează celora interesați în a-și păstra alimentele la rece. Deci, dacă aveți de gând ă vă aprovizionați cu multă carne sau poate aveți un magazin alimentar, atunci o astfel de ladă cred că vă va prinde bine. Nu este foarte mare, dar este fiabilă deoarece este oferită de un brand cu experiență. Având clasa F de eficiență energetică nu e un aparat care să consume mult curent. Într-un an are un consum de 225 kWh, deci vedem o valoare decentă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat încăpător cu o autonomie de funcționare de 12 ore. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată, adică are un panou de control mecanic aflat în partea inferioară dreapta și care este destul de frecvent întâlnit la aceste aparate.

 

Nivelul de zgomot al aparatului este de 41 decibeli, deci e unul destul de mic și nu vă va deranja. Lada de la Hansa este una încăpătoare (142 litri), iar spațiul ocupat nu e unul mare atâta timp cât înălțimea e de 83 cm, iar lățimea e de 63 cm. Autonomia mare e un lucru util deoarece se întâmplă des ca electricitatea să se întrerupă, iar cu o autonomie de 12 de ore suntem păziți de eventuale neplăceri. Vine cu două piciorușe ajustabile în caz că suprafața nu este perfect plană.

Un frigorific precum acesta cu clasa F consumă cu până la 24 procente mai puțin decât un model clasa G. Diferența e destul de mare și se va vedea la sfârșitul lunii când vine factura la curent.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are un cost de achiziție mic, autonomia ridicată, calitate și consumul redus de curent. Capacitatea mare de 142 l e și ea un mare avantaj în fața achiziționării acestui aparat și o să vă ajute să depozitați alimentele care în mod normal trebuie ținute în condiții speciale. NU are foarte multe dotări și aici mă refer la iluminarea interioară LED.

Frigorificul acesta este un aparat deosebit precum restul electrocasnicelor de la Hansa. O să găsiți multe alternative, dar acesta e o clasă peste. Hansa FS1418.2 vine ca o soluție pentru cei care vor un brand diferit și nu au fost mulțumiți de alegerile trecute.

Te-ar mai putea interesa