Midea MDRC206FZF01CE, ladă frigorifică ieftină cu volum decent

Lada frigorifică Midea MDRC206FZF01CE este una dintre cele mai compacte modele de pe piață și se poate observa din poza de jos. Lăzile mai mari au un design mai orizontal dar în partea superioară e prezent același capac. La unele poate fi prezentă chiar și o încuietoare care poate fi utilă uneori dar numai dacă aveți copii neastâmpărați. Depinde și unde o puneți, eu vă recomand să o poziționați într-o cămară sau oricare altă cameră ferită de soare, îngheț și umiditate. E oferită de un brand cunoscut, iar dacă nu aveți un brand favorit, nu văd de ce nu alegeți așa o ladă.

Prețul mi se pare bun în special că aparatul e și la promoție (e limitată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi utilă dacă aveți un frigider sau o combină cu congelator mic ori care nu mai face față. Un volum suplimentar e binevenit în special că 142 litri e destul de mult. E vorba de capacitatea netă și care diferă în funcție de alegerea făcută. Clasa de eficiență energetică este F care evidențiază consumul de energie (care e destul de scăzut). Cu alte cuvinte, e undeva la 228 kWh pe an. Sistemul de dezghețare e manual ca și la restul, poate doar cele scumpe e automat (datorită sistemului de răcire performant).

Poate congela destul de bine și mult – 6.5 kg în 24 de ore. La capitolul design are: culoare albă, deschidere verticală și afișaj digital. Zgomotul produs de acest aparat nu e chiar de neglijat, dar după cum am precizat, acest aparat poate fi pus într-o cămară.

Plusuri: capacitate de congelare bună pentru acel volum, consum mic, nu ocupă mult spațiu, funcție frigider, ușor de folosit și control digital (se vede foarte bine temperatura setată).
Minusuri: nu prea sunt.

Midea MDRC206FZF01CE este una dintre cele mai bune lăzi frigorifice de dimensiuni mici și nu are la fel de multe dotări ca alte aparate frigorifice, motiv pentru care nu aveți nevoie de cunoștințe suplimentare pentru a o folosi. Spre deosebire de un congelator, aceasta poate ocupa mai mult spațiu, doar că în același preț, o ladă oferă mai mult volum și e mai ușor de deschis. Congelatorul are și compartimente/sertare care îi mai redus din volum.

Te-ar mai putea interesa