Midea MDRC152SLG34W, ladă frigorifică compactă pe bej

Chiar dacă modelul din imagine Midea MDRC152SLG34W pare a fi cam mic, ei bine, are un volum de 99 litri. Este perfectă pentru cei care preferă să aibă acces prin partea de sus, adică are un capac un locul ușii frontale. Congelatoarele au trei sertare (echivalentul în litri) la care aveți acces doar dacă deschideți larg ușa. Controlul temperaturi se face de la exterior și panoul este destul de bine evidențiat. Culoarea poate fi un motiv în plus să alegeți acest model – bej, pentru că se asortează cu restul aparatelor sau cu mobilierul.

Culoarea bej o găsiți mai mult la aparatele cu design clasic/retro și este destul de plăcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o formă verticală că doar are o capacitate modestă și ocupă la fel de mult spațiu precum un congelator cu volum similar (brut). O ladă frigorifică în același preț oferă mai mult spațiu interior pentru că nu are compartimente.

Păreri pro și contra

Ocupă puțin spațiu, oferă un interior generos, iluminare interioară LED, are roți pentru deplasare ușoară a aparatului, reglare ușoară a temperaturii și funcție frigider. Puteți pune fructe și legume dacă nu aveți loc în frigider și vreți să fie conservate bine pe perioada sezonului cald. Are un coș în partea de sus pentru pungi mici cu alimente care urmează să le folosiți. Performanțele de congelare sunt satisfăcătoare pentru acest model – 4.5 kg la 24 ore. Nu putem avea pretenții mari pentru că și așa este un model destul de mic în comparație cu altele. Aș putea spune că prețul îl recomandă, dar și consumul pentru că are clasa energetică F (consum anual de 211 kWh).

Se adresează celor care nu au un brand sau model preferat și vor un aparat frigorific suplimentar. Se poate întâmpla de multe ori să cumpărați mai mult și să nu aveți loc în combină sau frigider. Bineînțeles, trebuie ținut în priză câteva ore înainte să puneți alimente în el. Midea MDRC152SLG34W este un aparat foarte util și care poate fi instalat oriunde aveți o priză sau trageți un prelungitor.

Te-ar mai putea interesa