Midea Xtreme Save, păreri și review AC clasa A++

Dacă sunteți interesați de un aparat de aer condiționat modern, eficient și ușor de folosit atunci ar trebuie să vă uitați la modelul Midea Xtreme Save. Acest produs vine la la un producător de top cu sediul în China. Midea e cunoscut pentru aparatura sa premium din categoriile electrocasnice și climatizare.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care e disponibil în 4 variante de capacitate așa încât să fie suficient pentru diverse suprafețe.

Midea Xtreme Save review

Aparatul de la Midea e unul complet deoarece are toate funcțiile întâlnite la aparatele moderne. Aș aminti wi-fi, Follow me, filtrare avansată (ionizator), mod Sleep.

Compresorul e unul denumit Inverter Quattro și e ajutat de cipul Alpha Energy pentru a funcționa într-un mod cât mai economic. De aici și caracteristica Smart Save Mode.

În rândurile care urmează am să pun o listă cu cele 4 modele disponibile pe piața din România.

1. Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0

Acesta e un aparat pentru cei interesați să răcească o suprafață de până în 18 mp. Probabil că se va dovedi util pentru o garsonieră. Consumul energetic e unul extrem de mic întrucât e vorba despre clasa A++ cu consum de 0,73 kWh la răcire și 0,77 kWh la încălzire. Ar mai trebui să precizez că e vorba despre un consum nominal.

2. Midea Xtreme Save AG1PRO-12NXD0

Dacă aveți un apartament cu o cameră sau vreți ceva mediu pentru acasă atunci modelul acesta de 12.000 Btu cred că ar fi o alegere bună. Poate răci pentru o suprafață de maxim 23 mp, iar consumul nominal e de 1 kW la răcire și 1 kW la încălzire.

3. Midea Xtreme Save AG1PRO-18NXD0

Pentru suprafețe ceva mai mari vă va ajuta acest model întrucât are capacitate de 18000 BTU care în teorie e suficient pentru o suprafață de maxim 35 mp. Consumul e dublu față de modelul de 9000 btu, fiind vorba despre 1,5kW la răcire și 1,7 kW la încălzire. E vorba despre un consum nominal.

4. Midea Xtreme Save AG1PRO-24NXD0

În scopul răcirii unei hale de maxim 47 mp poate fi utilizat acest model de 24000 BTU. Acesta are clasa A++ de eficiență energetică cu un consum nominal de 2,4 kWh la răcire și 2,1 kW la încălzire.

Alături aveți și un tabel comparativ pentru a vă face mai bine o părere despre suprafața deservită și consum.

ModelCapacitateSuprafațăConsum*
AG1PRO-09NXD09000 btu18 mp0,73 kW / 0,77 kW
AG1PRO-12NXD012000 btu23 mp1 kW / 1 kW
AG1PRO-18NXD018000 btu35 mp1,5 kW / 1,7 kW
AG1PRO-24NXD024000 btu47 mp2,4 kW / 2,1 kW

*Consum nominal răcire/încălzire.

Midea Xtreme Save păreri pro și contra

Pro

  • În pachet e inclus kit-ul de instalare. Acesta conține traseu frigorific 3 metri și cablu 3,5 metri.
  • Are multiple funcții avansate precum și faptul că poate fi comandat de pe telefon. În acest sens în pachet e inclus modului USB wi-fi.
  • Filtrarea e una avansată cu Hepa și filtru ionizant.
  • Eficiența energetică e A++, consumul energetic fiind mic.
  • Aspectul e unul minim, iar aici fac referire la unitatea interioară.

Contra

  • Nu sunt aspecte negative. Inclusiv carcasa unității exterioare are protecție pentru o durată mai mare de viață. Acest lucru e numit carcasă diamant.

Concluzie

Aerul condiționat Midea Extreme Save (pe alte site-uri e numit Xtreme Save) e pentru acele persoane care-și doresc un aparat de calitate de la un producător renumit. O să vedeți că nu e cu nimic mai prejos comparativ cu modele ceva mai scumpe.

Ar mai trebui să scriu că acest model vine ca o alternativă superioară la Midea New BLANC. Față de acesta are mai multe funcții și o filtrare mai bună.

Te-ar mai putea interesa