Midea New Blanc, aparat AC versatil de 9000/12000 Btu

Midea New Blanc e un aparat de aer condiţionat modern prezent în configuraţii de 9000 (cod MA-09NXD0-MA-09N8D0) şi 12000 BTU (cod MA-12NXD0-MA-12N8D0). Brandul Midea e unul asiatic, iar compresorul aparatului e unul marca Toshiba, fiind de tipul inverter.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat cu foarte multe dotări şi care freon R32.
Din poză se poate observa că are un design minimalist, iar telecomanda e şi ea una destul de simplă.

Midea Blanc R32

Păreri pro şi contra

Modelul de faţă are filtru cu densitate înaltă care reţine praful şi alergenii. De asemenea are Cold Catalyst Filter care elimină compuşii volatili, gazele nocive şi mirosurile neplăcute.
Pentru a avea o climă plăcută oriunde v-aţi afla acest model e dotat cu Follow Me, adică cu o facilitate care presupune că aparatul face o climă plăcută în jurul telecomenzii.
Are şi Night Mode, dar în cazul acestui aparat vorbim despre Sweet Dreams care are ca efect reducerea vitezei şi debitului de aer.
Acest model Midea New Blanc de anul acesta are şi modul wi-fi integrat, însă unele caracteristici depind şi de magazinul de unde îl luaţi deoarece e comercializat de foarte multe magazine.
După cum am precizat în introducere, acest model e prezent în capacităţi de 9000 şi 12000 Btu. Prima e pentru suprafeţe până în 25mp, iar a doua variantă e pentru până în 35mp.
Eficienţa energetică e una ok, asta deoarece la răcire vorbim despre clasa A++, iar la încălzire de A+.
Nici nivelul de zgomot nu e unul exagerat, acesta fiind direct proporţional cu treapta de viteză aleasă. Astfel, zgomotul variază de la 21 dB la 36.
Printre facilităţile utile de climatizare aşa aminti cea de încălzire şi dezumidificare, pe lângă cea de răcire.
Dacă staţi într-un cartier în care se întrerupe des curentul atunci vă va fi de folos funcţia Auto Restart. Aceasta presupune că după o pană de curent aparatul îşi reia funcţionarea cu programul ales.

Modelul de faţă e unul care se adresează persoanelor cu un buget mic, dar care vor un aparat de calitate dotat cu toate funcţiile utile şi care sunt prezente pe alte aparate din 2018-2019.

În cazul în care sunteți interesați de ceva superior atunci recomand Midea Extreme Save.

Te-ar mai putea interesa